Jump to content

Miss and Mister B-Zone - Ediția 22

Topic will be automatically locked at 06:00 PM

Tupi
 Share

Recommended Posts

Logo-Miss-Mister-B-Zone.png

Salutare, B-Zone! Bine v-am regăsit la o nouă ediție de Miss & Mister.

În această ediție premiile sunt aceleași ca data trecută.

• Miss B-Zone va primi:
    • 1000 GOLD pe contul de RPG.
    • Gradul  efyszDA_d.webp?maxwidth=760&fidelity=gra pe profilul de forum de pe care participă.
    • Badge-ul fHwuvEL.png pe profilul de forum de pe care participă.
    • Badge-ul Miss_B-Zone_Winner.png pe contul de website de pe care participă.

• Mister B-Zone va primi:
    • 1000 GOLD pe contul de RPG.
    • Gradul  EkeTa4x_d.webp?maxwidth=760&fidelity=gra pe profilul de forum de pe care participă.
    • Badge-ul dVAw7P2.png pe profilul de fourm de pe care participa.
    • Badge-ul Mister_B-Zone_Winner.png pe contul de website de pe care participă.

• Locul 2 primește 500 GOLD pe contul de RPG.
  • Locul 3 primește 250 GOLD pe contul de RPG.

De reținut:

• Gradele respective vor fi valabile timp de 3 luni, până la următoarea ediție. 

• Bagde-urile o să vă râmână permanent pe cont odată ce vă sunt deblocate.

Termenii și condițiile pentru a participa/vota le regăsiți mai jos:

• Model de postare:

Nume Real:

Numele din joc (link website):

Vârstă:

O scurtă descriere a ta:

Link-ul cu poza:

Înscrierile sunt deschise până pe data de 20.01.2025, ora 20:00, iar câștigătorii vor fi anunțați ziua următoare cel târziu. Succes tuturor!

• Cum mă pot înscrie în concurs?

Tot ce va trebui să faceți este să postați o imagine cu voi în care să aveți textul B-ZONE. 

Fără lucruri obscene!

Nu aveți voie cu poze editate!

• Cetințe minime:

Aveți nevoie de minim nivel 5 pe serverul RPG.

• Cum trebuie să arate poza voastră?
  • Poza postată trebuie să conțină textul B-ZONE înaintea realizării acesteia (fără edit). Cei care postează în bătaie de joc vor primi WARN pe forum/interdicție și vor fi eliminați din concurs.
    • Vă las un exemplu de poză cu modelul nostru @ Kelton

uMeNL6d.jpg

• Când se va organiza următoarea ediție?
    • Miss și Mister nu vor fi permanente ci aproximativ o data la 3 luni.
    • Va fi postată o nouă ediție, deci automat cei care au fost ediția trecută Miss şi Mister vor fi trecuți pe lista de Hall of Fame.
    • Din păcate pentru ei tot atunci vor pierde și gradele pe forum.

• Informații folositoare:
  • NE REZERVĂM DREPTUL DE A ŞTERGE POSTĂRILE CARE NU SUNT ÎN CONFORMITATE CU REGULAMENTUL.
    • Sper să nu văd PM-uri de genul: "de ce mi-ai șters postarea?". Din moment ce a fost ștearsă înseamnă că nu a fost bună.
    • Dacă veți pune poze vechi și le editați în anumite programe și adăugați textul B-Zone sau postați poze vulgare/batjocoritoare, postarea o să fie ștearsă și voi o să fiți sancționați în funcție de gravitate.
    • Filtrele de pe snapchat (căței sau alte minuni) sunt interzise.
    • Pentru a putea vota trebuie să aveți minim 50 de posturi pe forum.
  • OFF-TOPICUL SE VA SANCȚIONA CU WARN PE FORUM ŞI INTERDICȚIE. 
    • Pentru a vă vota preferatul tot ce trebuie să faceți este să dați LIKE postării acestuia. (Inimioară, celelalte voturi nu se iau în considerare).
    • Jucătorii ce dețin rank-ul de YouTuber nu pot să promoveze alți participanți ai acestui eveniment. In caz contrar aceștia să fie sancționaţi de la warn pe forum până la pierderea gradului de YouTuber. (YouTuberii au o oarecare influenţă şi nu vrem ca acest lucru să influenţeze concursul, de exemplu Bobo să zica pe YouTube să îl votaţi pe X, nu ar fi corect faţă de restul participanţilor)
    • Dacă mai aveţi şi alte întrebari legate de concurs contactaţi-mă în privat.
  • ESTE STRICT INTERZISĂ ACHIZIŢIONAREA/CEREREA DE VOTURI !!!

© Premii oferite de @ Kelton

Edited by Tupi

Nume Real: Badea Alexandru Florin

Numele din joc (link website): [PW]Aleodor[ZuZ]

Vârstă: 24 de ani

O scurtă descriere a ta: Salut! Ma numesc Alex, sunt proaspat absolvent al facultatii de automatica din Craiova si la momentul actual, singura cariera de succes este cea de pe sa-mp. Imi place cinematografia, in trecut avand chiar si un blog cu recenzii pentru filme, seriale, anime (Huge Jojo fan). Imi place si teatrul, domeniu unde am activat la nivel de amatori si presupun ca imi place si industria de game development, avand chiar si experienta profesionala.

Link-ul cu poza: uKxLmom.jpeg

Nume real: Grădinaru Andrei
Nume din joc(link website): RPG4_[Andrei]
Vârstă: 26
O scurtă descriere a ta: Salutareeee, mă numesc Andrei, sunt din Constanța, îmi plac femeile (mai ales ce joacă samp), am iubită da nu e geloasă, sunt un mare fan al acestei comunități, viața mea se învârte în jurul SAMP-ului, dacă n-ar fi jocul ăsta n-aș mai avea pentru ce să trăiesc. Am decis să mă las de băut de la Revelion, m-am lăsat și de fumat acum vreo 5 zile. Teoretic sunt băiat de casă, practic nu mă crede nimeni. Sunt o persoană foarte emotivă, am mulți prieteni, dar doar câțiva frați, știți ce zic, îmi place să fac persoanele de lângă mine să râdă, sunt o fire foarte energetică. Scopul meu zilnic e să dau fail la rob-uri.

Link cu poza: https://imgur.com/a/19iPlOs

Imagine WhatsApp 2025-01-06 la 18.39.51_19f8552b.jpg

Nume Real: Pop George

Numele din joc (link website): Geo.SUPERBET

Vârstă: 20

O scurtă descriere a ta: Salut,  numele meu este George sunt din Timisoara si sunt un baiat petrecaret  , de treaba .

Link-ul cu poza: O pun asa ca nu merge pe imgur

20231123_005459.webp.968b9b38a52e18b2b7d7f96f19a77ef7.webp

Nume Real: Popescu Andrei

Numele din joc (link website): https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Yves

Vârstă: 21 de ani

O scurtă descriere a ta: Salutare! Ma numesc Andrei, sunt din Suceava, recent absolvent al scolii Jetav Flight Academy (viitor cursant PPL - Private Pilot Licenses), imi place sa fiu tot timpul increzator in mine dar sa nu par arogant, in acelasi timp imi place sa ma fac placut celorlalti

Link-ul cu poza: 

https://imgur.com/a/AbxWYg8

IMG_2955.thumb.jpg.f66a9b8afc5cbb0f20d8dd95640fadb6.jpg

Edited by Yves

Nume Real: Albert

Numele din joc (link website): A1rgWn100SuperHOT

Vârstă: 18 ani

O scurtă descriere a ta: Va salut, nu mai era nevoie de descriere (dar daca se cere se face), ma numesc Albert, sunt din Bucuresti, imi place sa ma distrez, sa fac un sptriz cu tovarasii sau sa ies prin club, mai pe scurt sa imi fac viata. Am avut si eu de spus 2-3 vorbe la rece restu vorbeste lumea la cafea. 😘

Link-ul cu poza: https://imgur.com/a/5gbvgp6

o6XXEMK.thumb.png.9d7e17d1d941cd7222ebcfa10b5d33fb.png

Edited by South A1rgWn

Nume Real: Alice 

Numele din joc (link website): https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/IceBB

Vârstă: 26

O scurtă descriere a ta: Buna! Ma numesc Alice si locuiesc in Oradea. Ma descriu ca fiind o fata cu bun simt si sociabila. Am simtul umorului, imi place sa glumesc si sa fiu prietenoasa cu toata lumea atata timp cat exista un respect reciproc.

Link-ul cu poza:

453bf916-d364-42eb-8481-7acd96daff8a.jpg

Edited by IceBB