DORIN.BETONIERA Posted January 23, 2025 Share Posted January 23, 2025 (edited) Nick-ul tau: Akashii Server: RPG Descrierea bugului: :am intrat dupa o lunga perioada si am o palarie in gat cum ar veni, proabil am pus o ultima data, aia fiind prin 2023 acum cand incerc sa o dau jos prin /costumes si select saved objects sau cv de genul nu se intampla nimic, cum ii pot da delete? Screenshot(s): - Edited January 23, 2025 by LegionalSpirit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted January 24, 2025 Share Posted January 24, 2025 23 hours ago, LegionalSpirit said: Nick-ul tau: Akashii Server: RPG Descrierea bugului: :am intrat dupa o lunga perioada si am o palarie in gat cum ar veni, proabil am pus o ultima data, aia fiind prin 2023 acum cand incerc sa o dau jos prin /costumes si select saved objects sau cv de genul nu se intampla nimic, cum ii pot da delete? Screenshot(s): - Poți folosi /tog -> Accesorii ca să o scoți. Pălăria și ochelarii de soare sunt separați de sistemul de /costumes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted January 24, 2025 Share Posted January 24, 2025 Salut, Problemele semnalate în acest topic nu sunt buguri care să țină de server/script; nu sunt lucruri pe care să le considerăm buguri; nu am putut reproduce/găsi cauza acestui bug ca să-l putem repara. O zi bună. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts