Jump to content

Job Curier BUG - Nu primesc puncte skill cate ar trebui - part 2

Cesc
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau: Cesc
Server: rpg.b-zone.ro
Descrierea bugului: Am ajuns la skill 7, unde primeam la fiecare colet 4 puncte de skill asa cum imi spunea si chatul, am facut skill 8 unde chatul imi spune ca primesc 4 puncte dar jos in dreapta in detaliile jobului incarca doar 3.
Screenshot(s):

1.jpg

Nick-ul tau: Cesc
Server: rpg.b-zone.ro
Descrierea bugului: Am ajuns la skill 7, unde primeam la fiecare colet 4 puncte de skill asa cum imi spunea si chatul, am facut skill 8 unde chatul imi spune ca primesc 4 puncte dar jos in dreapta in detaliile jobului incarca doar 3.
Screenshot(s):

2.jpg

Unde anume ai văzut tu în chat că ar trebui să primești 4 puncte? La jobul de curier punctele pentru skill sunt astfel:

- între skill 1 și 4 primești 1 punt per livrare.

- între skill 5 și 6 primești 2 puncte per livrare.

- între skill 7 și 10 primești 3 puncte per livrare.

Poate confuzi punctele de skill la job cu punctele de maraton sau clan xp făcând acest job, unde într-adevăr primești 4 puncte de maraton/xp clan de la skill 7 la skill 10.

Chatul îți spune că ai primit 4 puncte la maraton pentru că ai muncit la job. Punctele de maraton (cele care ajută la progresul pe /maraton) nu sunt același lucru cu punctele de avansare în skill la job.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.