Kairen Posted February 5, 2025 Share Posted February 5, 2025 Display Name: Kairen Doresc (Avatar/Avatar Discord/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Logo Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): Nu am cerinte. Text(opțional): KAIREN - Welcome To My Profile Dimensiuni (opțional): Dimensiuni normale pentru o semnatura. Am un model pe care il puteti folosi in propria mea semnatura. Alte precizări (opțional): E doar un simplu text, dar incercati sa il faceti cat mai original sa arate bine. Vreau textul "KAIREN" sa fie mai mare si posibil dedesubt sa vina "Welcome To My Profile". Doar atat. Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulrayne Posted February 5, 2025 Share Posted February 5, 2025 (edited) @ Kairen Edited February 5, 2025 by Soulrayne 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kairen Posted February 5, 2025 Author Share Posted February 5, 2025 @ Soulrayne Super tare! E posibil sa il folosesc pe al tau. Insa, mai astept si altele sa am de unde alege. Cel mai bine asa facem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andr666 Posted February 6, 2025 Share Posted February 6, 2025 @ Kairen https://postimg.cc/gallery/YvPdZ4b 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW YuukiKING Posted February 6, 2025 Share Posted February 6, 2025 @ Kairen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kairen Posted February 6, 2025 Author Share Posted February 6, 2025 @ Andr666 Super. O sa le folosesc pe cele facute de tine pentru semnatura. @ RW YuukiKING Mersi mult. Am sa o folosesc si pe a ta direct pe pagina profilului meu. Imi place mult. Puteti inchide topicul. Este indeajuns. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW YuukiKING Posted February 6, 2025 Share Posted February 6, 2025 37 minutes ago, Kairen said: @ Andr666 Super. O sa le folosesc pe cele facute de tine pentru semnatura. @ RW YuukiKING Mersi mult. Am sa o folosesc si pe a ta direct pe pagina profilului meu. Imi place mult. Puteti inchide topicul. Este indeajuns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts