Jump to content

B-Pets Ediția 9

Topic will be automatically locked at 09:59 PM

sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

Bpetslogow.png.5165132802daeebf081fbe316d0e06b4.png

Salutare!

Am revenit cu o nouă ediție de B-Pets.

Concursul este unul foarte simplu, tot ce trebuie să faceți este să postați o poză cu animalul vostru de companie și să apară logo-ul comunitati în cadru.

Pluto vă transmite ca a lăsat mai jos un exemplu cu propriul său câine pentru a vă ajuta.

Concursul începe pe data de 8 februarie și se încheie pe data de 15 februarie la ora 23:59 (ora României). Câștigătorii o să fie anunțați în zilele ce urmează după finalizarea termenului de înscriere.

O să avem un top 3 al celor mai apreciate animăluțe, acestea o sa fie alese în funție de numărul de voturi (reacții) pozitive primite la postare.

Premiile o fie următoarele:

• 🥇 Locul I o să fie premiat cu 1000 GOLD, un badge special pentru profilul de forum și un badge special pentru contul de joc
  • 🥈 Locul II o să fie premiat cu 750 GOLD
  • 🥉 Locul III o să fie premiat cu 500 GOLD

O să existe și câteva reguli simple si scurte, acestea sunt:

• puteți participa cu orice animal de companie: câine, pisică, iepure, țestoase sau ce mai aveți voi prin casă sau grădină;
  • fără poze vulgare sau care să nu includa animalul vostru de companie, haideți să avem un concurs frumos prin care să ne apreciem animalele de companie;
  • cererea voturilor sau cumpărarea acestora este strict interzisă;
  • fotografia nu trebuie să fie editată;
  • fiecare poză trebuie să includa logo-ul comunitati în cadru, de preferat lângă animalul de companie, cel mai ușsor este de pe telefon.

Modelul de postare si poza drept exemplu:

[NOTĂ] Poza cu animalul de companie să fie de preferat mai sus decat modelul de postare ca să fie postarea mai ușoara de văzut și citit.

xYgtiU8.png

• Numele din joc: Plutonium
  • O scurtă descriere a animalului de companie: O cheamă Luna și este un Pug în vârstă de 7 ani. A început să-i încărunțească botul din cauza bătrâneții, fructul ei favorit este piersica și adoră să facă baie în cadă. Este cel mai blând câine și cred că vede în două direcții în același timp.

Mult succes tuturor!

Sposored by @ Kelton

Logo by @ Andr666

Edited by sLoww ToV
Editare logo + adaugare data inchidere

• Numele din joc: [PW]Septaruu777
  • O scurtă descriere a animalului de companie: Salutare! Numele acestui motanel este Marco! Marco este un motanel in jur de 7-8  luni si pot spune despre acesta ca este un motanel foarte foarte jucaus  si bland , mereu cand m-a trezesc il vad pe geam sau la usa, si de cand il am pe Marco zilele imi sunt mai frumoase , Mai are si o surioara pe numele ei Miki  care se joaca si cu ea! legat de poza  Marco nu prea sta la poza si i-am putut face doar dupa plasa  de la geam  :)) ! uDEsx7A.jpeg
Edited by Septaruu777

• Numele din joc: [420]_MONST3R_
  • O scurtă descriere a animalului de companie: Salutare! Numele acestui motanel este Marinica acesta are varsta de 1 an este un motanel foarte bland si adorabil. Acum in urma cu 1 an l-am gasit pe drum plouat si trist fara nicio speranta,de atunci am decis sa il iau acasa si sa ii fac viata mai frumoasa, ma bucur ca il am si nu l-as da pe nicio alta pisica efectiv nu pot sta fara el, si cam aceasta este povestioara motanelului meu, Marinica. ❤️  :)) ! d8J4IBL.jpeg
Edited by MONsT3R

8.thumb.jpg.cbc4be9787f9134c900bf2473bf3df68.jpg

Numele din joc: PaNda[.]

O scurtă descriere a animalului de companie: El este Pitzi si are varsta de ~7 ani. L-am gasit pe strada cand avea aproximativ 1 an, in toamna anului 2019. Este melancolic, ganditor, curios si doarme mult. Se uita foarte mult pe geam, stand la bloc nu il scot mereu afara deoarece este fricos.

spacer.png

• Numele din joc: Yunus[uV]
  • O scurtă descriere a animalului de companie:  Her name is Bubble, and she is almost four years old. She is very playful and a little mischievous. She used to live with my cousin, but when he moved to a new city, he gave her to me. Since then, she has been with me and feels like a part of my family. She is really adorable, and I enjoy her company as much as she enjoys mine.

Numele din joc: [YKZ]Bodorog_Burghiu

O scurtă descriere a animalului de companie: Ma numesc Izy, dar mi se spune si Izabela, am varsta de 10 luni. De obicei sunt o fire foarte jucausa si curioasa, iubesc sa explorez zone total noi din toata curtea casei, dar exista un loc in care nu intru, BAIA, zona asta o urasc din tot sufletul. Imi place extrem de mult sa fug, dar ma dezavantajeaza burtica mea si faptul ca o sa aduc pe lume cativa puisori. Sper ca v-a placut descrierea mea, succes tuturor celor care participa!

WhatsApp Image 2025-02-09 at 10.03.51_3f5c3f2a.jpg

Numele din joc: Andu

O scurtă descriere a animalului de companie: Bunaaaa, ma numesc Bambi, dar mi se spune Bambita sau Babi, sunt un bichonel de 5 lunite, sunt disperata dupa mancare si recompense, inca imi fac nevoile pe unde vreau eu, dar mami si tati nu se supara pe mine pentru ca sunt adorabila, imi place sa ii musc si sa ii terorizez siiiiiiiiiii imi mai place foarte mult baita, Sper ca v a placut descrierea mea si sper sa ma votati.

download.jpg