Jump to content

Cerere - Kairen - Avatar

Kairen
 Share

Recommended Posts

• Display Name: KAIREN
  • Doresc (Avatar/Avatar Discord/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar
  • Imagine (obligatoriu pentru semnătură): Fara
  • Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): Doar un GIF cu flash-uri/fulgere sau ceva cu textul KAIREN. Puteti sa puneti peste negru efectiv textul sau poza mai alb-negru cu cerul (in cazul asta vreau gif cu fulgere).
  • Text(opțional): KAIREN
  • Dimensiuni (opțional): Dimensiuni normale pentru un avatar.
  • Alte precizări (opțional): Sper doar sa am de unde alege. Va multumesc in avans!

@ RW YuukiKING Al tau imi place mult desi e colorata. Arata super. Mersi mult!

@ Soulrayne De la tine believe me or not, imi place mai mult cea normala decat gif-ul. Border-ul ala nu stiu ce sa spun despre el. Oricum, e o chestie care tine mai mult de gusturi. Poate pe mine nu ma prea "coafeaza", insa pe altii da. Anyway, multumesc! Oricum o sa-l folosesc pe al tau un timp dupa care am sa schimb.

@ David. Cand l-am vazut pe al tau, mi-a placut instant. Ok, nu ai pus fulgere sau ceva. Dar tot imi place mult mult de tot. Mersi de creatie!

Raspuns final... Cred ca o sa folosesc una dintre ele. Nu stiu pe care. Dar o sa le iau pe rand si o sa le folosesc pe toate. Deja am destule creatii facute. Inchideti topicul va rog! Si inca o data multumesc la toti!

Edited by Kairen

6 hours ago, Kairen said:

@ RW YuukiKING Al tau imi place mult desi e colorata. Arata super. Mersi mult!

@ Soulrayne De la tine believe me or not, imi place mai mult cea normala decat gif-ul. Border-ul ala nu stiu ce sa spun despre el. Oricum, e o chestie care tine mai mult de gusturi. Poate pe mine nu ma prea "coafeaza", insa pe altii da. Anyway, multumesc! Oricum o sa-l folosesc pe al tau un timp dupa care am sa schimb.

@ David. Cand l-am vazut pe al tau, mi-a placut instant. Ok, nu ai pus fulgere sau ceva. Dar tot imi place mult mult de tot. Mersi de creatie!

Raspuns final... Cred ca o sa folosesc una dintre ele. Nu stiu pe care. Dar o sa le iau pe rand si o sa le folosesc pe toate. Deja am destule creatii facute. Inchideti topicul va rog! Si inca o data multumesc la toti!

:topic_closed:

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.