macabru lama fina Posted Sunday at 11:10 AM Share Posted Sunday at 11:10 AM Nick-ul tau: mai conteaza ? Server: UHNIKUL LAFEL CA SI MINE Descrierea bugului: Da, deci si la ultimul quest in ianuarie sau cand a fost era lagu dupa lume pe server, odata ce s-a scos questu serveru si-a revenit, acu ati bagat iar quest de ziua fehmeii si iar e lag urit, inteleg ca... e complicat sa faci ceva bine dar... ma gandeam si eu ca... de data trecuta si pana de data asta... ati reparat lagu dar se pare ca asteptarile mele absolut minime nu au fost intanlite... si nu, nu e de la mine lagu, garantez Screenshot(s): Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted Sunday at 11:30 AM Share Posted Sunday at 11:30 AM Îți garantez și eu că lagul nu e nici de la „noi”, ci de la host. Veșnica problemă cu floodurile, iar dacă până acum nu ai putut înțelege un astfel de lucru, cu siguranță nu ai să-l înțelegi nici de acum încolo. De asemenea topicul ăsta nu-și are rolul aici, iar „problema” e cunoscută, însă nu e absolut nimic ce putem face împotriva acestor tipuri de probleme. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts