Ryzuuu Posted March 24 Share Posted March 24 Am 2 gratuitati clear FP si cand am dat /shop sa mi le scot, imi aparea sa folosesc numai gold Nick-ul tau:DiNatale Server:RPG.B-ZONE.RO Descrierea bugului:Am 2 gratuitati clear FP si cand am dat /shop sa mi le scot, imi aparea sa folosesc numai gold Screenshot(s):https://imgur.com/a/XWt1qx1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted March 25 Share Posted March 25 Salut, Nu este niciun bug. Opțiunea de Clear FP de pe /shop, care șterge câte 10 FP, este independentă de Clear FP-urile gratuite pe care le ai și care-ți șterg tot FP-ul. Pentru a folosi Clear FP-urile gratuite se folosește comanda /clearfp și nu opțiunea din shop. Îți scrie inclusiv în imaginea ta că acea opțiune oferă clear la 10 FP și te informează că plasarea comenzii duce la imposibilitatea de restituire. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryzuuu Posted March 25 Author Share Posted March 25 Mulțumesc frumos nasule, numai bine, sănătate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts