Jump to content

Cerere - Doxe - Avatar

TLG Doxe
 Share

Recommended Posts

• Display Name: Doxe
  • Doresc (Avatar/Avatar Discord/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar
  • Imagine (obligatoriu pentru semnătură): -
  • Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): -
  • Text(opțional): Doxe|DoxeJR si B-Zone România (ambele nume cumva incadrate misto si daca se poate Doxe cu galben, culoare taxi si DoxeJR cu albastru, culoarea PD)
  • Dimensiuni (opțional): Stiti voi
  • Alte precizări (opțional): Salut, vreau un avatar care sa aiba legatura ori cu ceva din taxi, ori cu ceva din PD sau chiar ambele daca se poate. De exemplu, sa fie un logo de Taxi si o insigna de Ofiter si sa fie cumva incadrate sau editate misto.
Edited by TLG Doxe

22 hours ago, TLG Doxe said:

Cred ca este destul de greu ce am spus sa faceti, o las atunci doar cu ceva legat de Taxi, numele Doxe si de preferat sa fie ceva miscator, intelegeti voi la ce ma refer. Mai astept creatii.

Legat de ce ai spus tu aici „ Salut, vreau un avatar care sa aiba legatura ori cu ceva din taxi, ori cu ceva din PD sau chiar ambele daca se poate. De exemplu, sa fie un logo de Taxi si o insigna de Ofiter si sa fie cumva incadrate sau editate misto.” eu zic că am înțeles chiar corect, dat fiind faptul că exprimarea ta nu este întocmai una corectă.

Cât despre imaginea mișcătoarea eu zic să mai revizuiești regulamentul înainte să ai preferințe de genul acesta.

11 hours ago, Soulrayne said:

Legat de ce ai spus tu aici „ Salut, vreau un avatar care sa aiba legatura ori cu ceva din taxi, ori cu ceva din PD sau chiar ambele daca se poate. De exemplu, sa fie un logo de Taxi si o insigna de Ofiter si sa fie cumva incadrate sau editate misto.” eu zic că am înțeles chiar corect, dat fiind faptul că exprimarea ta nu este întocmai una corectă.

Cât despre imaginea mișcătoarea eu zic să mai revizuiești regulamentul înainte să ai preferințe de genul acesta.

Ai inteles, da, n am zis ca nu sau ca mi ai facut ceva urat... Pur si simplu am vazut ca nu prea primesc raspunsuri si m-am gandit ca e greu sa va imaginati asa ceva... cat despre exprimare, nu inteleg ce n ai inteles sau ce n a fost clar, crede ma ca gresesti grav cand zici ca nu stiu sa ma exprim:)))  Gata, puteti TC.

Edited by TLG Doxe

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.