Jump to content

Motorola edge 60 Pro: Telefonul mizează pe conexiuni wireless, scade vitezele USB-C

Kristi72
 Share

Recommended Posts

<b>Motorola edge 60 Pro: Telefonul mizează pe conexiuni wireless, scade vitezele USB-C</b>În materie de conectivitate sunt de părere că Motorola edge 60 Pro livrează pachetul aproape complet, astfel că primești 5G, WiFi 6e tri-band, NFC pentru plăți rapide, cât și nelipsitul port USB-C de la bază, cu funcționalitate OTG

TwitterPinterestGoogle+

În materie de conectivitate sunt de părere că Motorola edge 60 Pro livrează pachetul aproape complet, astfel că primești 5G, WiFi 6e tri-band, NFC pentru plăți rapide, cât și nelipsitul port USB-C de la bază, cu funcționalitate OTG. Dezvantajul la acesta din urmă ar fi standardul învechit, doar 2.0, astfel că transferurile de date vor fi mai lente.

Avem și GPS, Glonass, Galileo, Beidou, NavIC, plus Bluetooth 5.4 și dual-SIM (nano-SIM + eSIM). Folosind SpeedTest am testat și viteza, iar pe WiFi cu abonament Digi 1Gbps am atins viteze de până la 892 Mbps la download, respectiv 866 Mbps la upload, viteze excelente pentru atunci când lucrezi de la birou sau de acasă și vrei să descarci sau să încarci instant fișiere.

Pe 5G nu am prins o zi prea bună, cu o rețea Orange cam încărcată deși seară, astfel că abia am ajuns aproape de 300 Mbps și de o viteză de upload de 77.1 Mbps. Totul depinde de acoperirea din zona ta, telefonul având capabilitatea de a livra mult peste aceste scoruri prinse de noi. 

În zona de setări am găsit Airplane Mode, WiFi, Mobile Date, administrare SIM-uri, setări rețea, Hotspot și tethering, cât și VPN și Private DNS. Există și setările Bluetooth, Android Auto, NFC, plus Smart Connect care crește productivitatea prin partajarea între dispozitive (PC, tabletă). 

sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.