Jump to content

Conquiztador LMS

EvghinTheAce
 Share

Recommended Posts

Salut! Bine ati venit la eventul "Conquiztador LMS, mintea omoara". De ce se numeste asa? Cu totii stim de Conquiztador, un joc cu intrebari din care 90% nu e de cultura generala. Aici se va aplica cam aceeasi metoda. Eu voi pune intrebari, voi raspundeti pe /c, primul care raspunde corect il chem inn fata si ii zic sa aleaga pe cineva care sa moara ( cel care alege va omori, nu eu ). Va asumati riscul de a lua wanted.

Vor fi in mare parte intrebari din istorie. Ultimul ramas in picioare va castiga. Premiul este de 200k ( daca vreti sponsorizati ). este un event foarte simplu, daca stiti istorie aveti mari sanse sa il castigati, istoria lumii, nu a romanilor.

Eventul se tine Vineri 14.01.2011 ora 20:00 in restaurant LS de langa LSPD.

Desigur ca pot participa si politisti, asta insemnand ca trebuie sa aveti mare grija pe cine omorati, puteti intra in jail daca sunteti omorat.

Taxa de inscriere :20k sau 20.000$. Platesti -> participi. Se plateste inainte de a incepe eventul.

Model de inscriere

*Nick:

*Level:

*Cat la suta sti istorie?:

*Esti de acord sa platesti taxa de participare?:

Pt sponsorizari dati un reply si ziceti "Sponsorizez cu X $" Banii vor fi transferati ingame prin banca.

Inscrisi:

1. MrUniveL

2. Giafranco_Ferre

3. Zzzzumerrr

4. TheAce...

5. Noss

6. zaNu

7. Kamikcazes

8. Motorhead01

9. Cristik

10. Robitiquis

11. knhh

Edited by EvghinTheAce

*Nick: klnh

*Level: 5 si un pic :D

*Cat la suta sti istorie?: (mama zice 100%, eu 140% si profa -14%, deci daca facem o medie iese 351%) ... asta a fost o gluma, acum serios cred ca vreo 80-90%

*Esti de acord sa platesti taxa de participare?: Daca particip voi plati.

Bafta la toti ! :b-emo:

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.