Jump to content

BUG Desyng si alte d-alea

Share

Recommended Posts

Nick-ul tau: Poti sa-mi spui sarut-mana, poti sa-mi spui Tata, poti sa-mi spui Dumneavoastra, poti sa-mi spui Legenda, poti sa-mi spui Connor McGreggor, poti sa-mi spui Floyd Mayweather, poti sa-mi spui Diego Armando Maradona, poti sa-mi spui Maradona.
Server: singurul care a fost si care va fi vreodata
Descrierea bugului: Da, deci azi in jurul orei intre orele 14 si 15 faceam si eu maraton pe secundar si de-odata serverul s-a beshit puternik si de atunci si pana acum tot iau desync si server restart in special cand ma loghez sau incerc sa ies din casa sau incerc sa ma misc, s-a mai intamplat ashea cand faceati update-uri acu cateva luni, ati rezolvat o perioada acu vad ca iar a inceput.
Screenshot(s): 
https://ibb.co/HTcRR5dq

Salut,

Există momente în care miștourile își au rostul și momente în care nu-și au niciun rost. Secțiunea asta nu și momentul ăsta nu e un moment prea inteligent să faci miștouri.

Problemele ce țin de conexiune sunt strâns legate de rețea și de host. Nu sunt controlate sau cauzate de noi și nici nu avem ce să facem noi când apar astfel de probleme. În cele mai multe cazuri sunt temporare și pot să apară dintr-o multitudine de motive, de la probleme la rețeaua hostului și până la probleme pe ruta rețelei care ajunge la tine.

Poate că-ți pare că am rezolvat noi problema, dar în majoritatea cazurilor problema nu a fost pentru noi să o rezolvăm și a fost rezolvată singură de cei care au fost în măsură și aveau acces la problemă. Noi nu vorbim aici de probleme la gamemode sau la host ca și mașinărie fizică, pentru că acolo nu există probleme. M-aș aștepta ca un jucător vechi să înțeleagă după atâta timp de ce există ocazional astfel de probleme și că nu țin (majoritatea) de noi ca să avem ce să le facem.

Numai bine.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.