Jump to content

Airline Tycoon Evolution

Unknown X
 Share

Recommended Posts

62927270292084205829.jpg

Airline Tycoon Evolution sau pe scurt ATE , este un joc de afaceri ( si putina strategie ) , dezvoltat de Spellbound si Monte Cristo Multimedia

Jocul , simuleaza cu mult succes viata unui " Manager " al unei companii aeriene . O sa fac o scurta prezentare : esti manager-ul companiei " Honey Airlines " , aceasta functie aduce numai responsabilitati , de la programarea rutelor pe care le vor executa avioanele , discutii despre mentenanta avioanelor , modificarea interiorului avioanelor pana la creerea unei linii aeriene propii . Cu timpul , mergand de la un personaj la altul vei obeserva ca acestia ori iti procura anumite obiecte ( de la telefon mobil , laptop pana la avione ) ori iti divulga informatii despre anumite lucruri . Cumparand anumite lucruri si facandule cadou anumitor personaje acestia iti vor face anumite servicii , de ex : sa iti saboteze competitia , dar atentie rivalii te pot sabota si ei daca nu vei avea grija de securitate linie tale . Ca tot am vorbit de competitie , jocul iti ofera patru companii aeriene dintre care poti alege sa joci cu fiecare in parte , aceste companii sunt :

• Sunshine Airways
  • Falcon Lines
  • Phoenix Travel
  • Honey Airlines

Acest joc poate fi parcurs in trei feluri ( doua offline ) :

• Campaigns
  • Free Game
  • Network Game

Jocul m-a surprins placut cand am descoperit cu timpul ca imi pot crea propiul avion , dupa nevoile mele . Chiar daca creezi avioane trebuie sa ai grija si de " Image-ul " linie tale , ptr. asta in aeroport ( despre care nu prea am mentionat ) gasesti " Advertising Agency " , care se ocupa cu tot ce ai nevoie , de la afise lipite pe strazii la spot-uri publicitare , etc . Pot spune ca jocul este si o mica bursa , ma refer la actiunile companiilor , care pot fi cumparate de la banca , daca ai 50% din compania unui rival ii poti " inghiti " compania sau s-o " lichidezi " .

Nu mai continui descrierea jocului , va las sa descoperiti singuri ! Spor la rute !

Cerinte minime de sistem :

Processor: Pentium 2 @ 300 MHz

Memory: 64 MB

Hard Drive: 600 MB Free

Video Memory: 16 MB

Sound Card: DirectX Compatible

DirectX: 8.1

Keyboard & Mouse

CD/DVD Rom Drive

O mica imagine cu muzeul de avioane din aeroport .

30006276576356451096.jpg

Felicitari , sincer acest joc te face sa scapi de plictiseala chiar si in cele mai neplacute faze.Jocul este bine construit si filmuletele.Felicitari pentru munca depusa (+)

exista un pach la jocul acesta contine toata europa incluzand Romania, insa pachul respectiv are undeva la 32 gb :-o, iar pentru un joc de tip simulator nu prea merita spatiul sacrificat... parerea mea !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.