Jump to content

Țara străină vizitată și ce ți-a plăcut cel mai mult

DanieI
 Share

Recommended Posts

8T5QOXV.png

În acest topic vă puteți împărtăși călătoriile făcute în afara țării. Totodată, puteți recomanda o destinație turistică celorlalți membrii.

Vă rog să respectați regulamentul secțiunii și să nu vă abateți de la el.

Personal, am fost în anul 2018 în Marea Britanie. Am rămas profund impresionat de arhitectură. Recomand vizitarea clădirilor precum London Eye, Westminster Abbey, Big Ben, Buckingham Palace, Muzeul de ceară Madame Tussauds, London Bridge.

• DanieI pinned this topic

Am avut ocazia sa lucrez in Cipru , Paphos , aproximativ 4 ani de zile si mi-a placut foarte mult. Ca si statiune,Paphos,nu este atat de buna pentru tineret,dar tot vei avea oportunitati precum barurile interesante in stil englezesc din "Bar Street" , "Portul Harbour" unde puteti gasi un castel, o plaja cu nisip destul de maricica si ambient placut "Golful Coral Bay beach", "Mormintele regilor" , "Petra tou romiou (stanca afroditei) " iar la cativa km indepartare pentru recomand alte 3 locuri superbe "Blue Lagoon,Cascada lui Adonis si a Afroditei si totodata plajele din Ayia Napa". Locatii superbe cu impact placut cultural si arhitectural ! Evitati lunile mai,iunie,iulie,august ,temperaturile ajung la 50 de grade+ acolo este umiditate foarte mare si caldura se va simtii de x2 mai mult. Per total, o insula frumoasa,oamenii sunt ok (ei vorbesc limba corcita ,nu greaca pura), preturile in magazine si in restaurante sunt rezonabile,depinde unde va aflati, taximetristii nu detin aparate sunt un pic old-school cum erau la noi acum 15-20 ani de zile ,si ca tot vorbim de ani,totodata si industria lor este putin inapoiata,nu domina luxul acolo,bogatia lor este pe camp,daca au vreme buna,au recolta buna si prospera.  Va atasez cateva poze de acolo ! Succes daca vreti sa mergeti vreodata,gasiti uneori bilete foarte ieftine cu Ryanair iar aeroportul este aproape de centrul orasului,15-20 min.

DSC01161.jpg

DSC01642.jpg

DSC00094.jpg

20180510-183925.jpg

20190619-174252.jpg

20190717-190500.jpg

20190918-184207.jpg

20190917-191602.jpg

20191009-183928.jpg

IMG-20180818-020502-671.jpg