Jump to content

Skin Bug

ALEXZK
 Share

Recommended Posts

Ieri seara m-am conectat pe cont ca ded obicei si am vrut sa sustin testul pentru Ls Taxi. Dupa ce am terminat testul m-a respawnat cu un skin de inceput (eu avand skinul cu ID 299).
Initial am crezut ca e un bug si am dat relog insa tot nu imi aparea skinul. M-am dus in skin shop sa vad ca poate s-a schimbat aleatoriu, insa cand intru in shop si scriu /skins, nici nu imi apare ca il am in inventar.
mai jos aveti dovada cum ma conectasem inainte de teste LS taxi si aveam skinul pe mine.

846262947_DovadaSAMP.png.ca54dec863390435c77560de4bdd460e.png

Păi o posibilă explicație ar fi că tu ai avut skin-ul respectiv înainte să se adauge sistemul nou.

Din ce văd la tine pe profil ultima ta facțiune a fost în 2017, probabil ai ținut skin-ul mult timp fără să-l schimbi, l-ai luat din Binco pe vremea când nu existau în inventar.

Cu siguranță ai avut skinul de dinaintea update-ului de garderobă și ți-a rămas pe caracter pentru că nu le resetasem. Din moment ce nu îl ai cumpărat în garderobă, la prima schimbare a skinului îl vei pierde. La susținerea testului de facțiune primești skin specific facțiunii.

Dacă dorești skinul va trebui să mergi la un magazin de haine și să-l cumperi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.