ALEXZK Posted October 9, 2025 Share Posted October 9, 2025 Ieri seara m-am conectat pe cont ca ded obicei si am vrut sa sustin testul pentru Ls Taxi. Dupa ce am terminat testul m-a respawnat cu un skin de inceput (eu avand skinul cu ID 299). Initial am crezut ca e un bug si am dat relog insa tot nu imi aparea skinul. M-am dus in skin shop sa vad ca poate s-a schimbat aleatoriu, insa cand intru in shop si scriu /skins, nici nu imi apare ca il am in inventar. mai jos aveti dovada cum ma conectasem inainte de teste LS taxi si aveam skinul pe mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syko Posted October 9, 2025 Share Posted October 9, 2025 Păi o posibilă explicație ar fi că tu ai avut skin-ul respectiv înainte să se adauge sistemul nou. Din ce văd la tine pe profil ultima ta facțiune a fost în 2017, probabil ai ținut skin-ul mult timp fără să-l schimbi, l-ai luat din Binco pe vremea când nu existau în inventar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted October 10, 2025 Share Posted October 10, 2025 Cu siguranță ai avut skinul de dinaintea update-ului de garderobă și ți-a rămas pe caracter pentru că nu le resetasem. Din moment ce nu îl ai cumpărat în garderobă, la prima schimbare a skinului îl vei pierde. La susținerea testului de facțiune primești skin specific facțiunii. Dacă dorești skinul va trebui să mergi la un magazin de haine și să-l cumperi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts