Jump to content

[REZOLVAT]Raport LSSI rank 4 bug la bonus (lvl 1-49)

HKS
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau: HKS

Server: RPG.B-ZONE.RO

Descrierea bugului: Am luat rank 4, ieri, 11 ianuarie 2026, la ora 22:05. Urmatoarea zi, pe 12, am intampinat urmatoarea situatie: la /raport, mai exact la bonus, am licente de dat de level 1-49. Din cate stiu, la rank 4, nu mai ai de dat teste de licente cu cei de level 1-49, doar sa dau licente la level 50+. Mai jos am dovada ca pe joc am acest bug, iar pe website, la faction reports, imi arata ca nu am de facut decat de level 50+. Am intrebat si un coleg de la mine din factiune, [RW]Novrix, ca sa fiu sigur, si a spus ca el are la raport lvl 50 plus si la bonus tot la fel, doar lvl 50 plus. Multumesc pentru timpul acordat, astept un raspuns!

Screenshot(s): https://imgur.com/a/0BJbFc0

Salut,

Problemele semnalate în acest topic sunt considerate buguri și vor fi rezolvate la următorul update sau au fost deja rezolvate.

Mulțumim pentru că raportezi problemele care au loc ca să oferim un joc mai plăcut tuturor.

O zi bună.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.