sLoww ToV Posted February 8 Share Posted February 8 (edited) Salutare! Am revenit cu o nouă ediție de B-Pets. Concursul este unul foarte simplu, tot ce trebuie să faceți este să postați o poză cu animalul vostru de companie și să apară logo-ul comunitati în cadru. Pluto vă transmite ca a lăsat mai jos un exemplu cu propriul său câine pentru a vă ajuta. Concursul începe pe data de 9 Februarie și se încheie pe data de 16 Februarie la ora 23:59 (ora României). Câștigătorii o să fie anunțați în zilele ce urmează după finalizarea termenului de înscriere. O să avem un top 3 al celor mai apreciate animăluțe, acestea o sa fie alese în funție de numărul de voturi (reacții) pozitive primite la postare. Premiile o fie următoarele: 🥇 Locul I o să fie premiat cu: 1000 GOLD pe contul RPG cu care participă. badge special pentru profilul de forum: badge special pentru contul din joc: 🥈 Locul II o să fie premiat cu 750 GOLD pe contul RPG cu care participă. 🥉 Locul III o să fie premiat cu 500 GOLD pe contul RPG cu care participă. O să existe și câteva reguli simple si scurte, acestea sunt: puteți participa cu orice animal de companie: câine, pisică, iepure, țestoase sau ce mai aveți voi prin casă sau grădină; fără poze vulgare sau care să nu includa animalul vostru de companie, haideți să avem un concurs frumos prin care să ne apreciem animalele de companie; cererea voturilor sau cumpărarea acestora este strict interzisă; fotografia nu trebuie să fie editată; fiecare poză trebuie să includa logo-ul comunitati în cadru, de preferat lângă animalul de companie, cel mai ușor este de pe telefon. Modelul de postare si poza drept exemplu: [NOTĂ] Poza cu animalul de companie să fie de preferat mai sus decat modelul de postare ca să fie postarea mai ușoara de văzut și citit. Numele din joc: Plutonium O scurtă descriere a animalului de companie: O cheamă Luna și este un Pug în vârstă de 7 ani. A început să-i încărunțească botul din cauza bătrâneții, fructul ei favorit este piersica și adoră să facă baie în cadă. Este cel mai blând câine și cred că vede în două direcții în același timp. Mult succes tuturor! Sposored by @ Kelton Logo by @ Andr666 Edited February 8 by sLoww ToV Stilizare 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennedy. Posted February 9 Share Posted February 9 (edited) Numele din joc: kennedy. O scurtă descriere a animalului de companie: Se numește Hoțul și este un pescăruș cu experiență urbană. A rupt plasa de la geam fără regrete și a executat o operațiune perfectă: mâncare lăsată la dezghețat care a fost dată dispărută. Momentul a fost ales strategic, fix când m-am întors rupt de foame să o gătesc. Nu a lăsat urme, doar o mică gaură in plasă. Nu este un pescăruș rău, doar foarte dedicat cauzei „ce e pe pervaz e al meu". Plasa ruptă pe unde a intrat așa numitul Hoț "https://imgur.com/a/JZd3LCb" Edited February 9 by kennedy. 28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Isabela Posted February 9 Popular Post Share Posted February 9 Numele din joc: Isabela O scurtă descriere a animalului de companie: Ea este Pinky, o am de 4 ani. Este o pisica jucausa si adora sa se joace cu jucarii si sa alerge prin casa. Îi place sa se catere pe mobilier si sa se ascunda in locuri mici si confortabile. Este foarte curioasa, fiind atenta la tot ce se intampla in jur. 84 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LCY Posted February 9 Share Posted February 9 Numele din joc: LCY O scurtă descriere a animalului de companie: O cheamă Mitulina și este o pisica în vârstă de 5 ani. Chestiile ei favorite sunt Treats-urile, pieptul de pui copt la cuptor, daca ii dai fiert sau prajit nu se uita la el si sa se urce in locuri inalte de unde sa te judece mai bine. 28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post sTep ZEW Posted February 9 Popular Post Share Posted February 9 (edited) Numele din joc: sTep O scurtă descriere a animalului de companie: Toto este un amstaff de aproape 3 ani, cu suflet de bichon si o blandete care contrazice complet aspectul sau impunator. Este jucaus, afectuos si mereu gata sa-ti fure un zambet cu felul lui comic de a fi. Pe scurt este un bichon in corp de amstaff. Toto va pupa!!! Nu prea sta la poze. Edited February 9 by sTep ZEW 94 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Septaruu777 Posted February 10 Share Posted February 10 Numele din joc: [PW]Septaruu777 O scurtă descriere a animalului de companie: Salutare! Numele acestui motan este Marco! Marco este un motanel are 1 an și 8 luni si pot spune despre acesta ca este un motanel foarte foarte jucaus si bland , legat de poza Marco nu sta deloc la poze si i-am putut face doar dupa plasa de la geam ! https://imgur.com/a/jQct9T8 42 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levintee Posted February 10 Share Posted February 10 Numele din joc: Levinte O scurtă descriere a animalutelor de companie: Aceia gri o cheama Puicuta, si cealalta este Bubulicica.Pe Puicuta am adoptat-o de la o prietena, iar pe Bubulicica am gasit-o intr-o seara friguroasa si furtunoasa,pe mijlocul drumului cand era inca mai mica decat palma mea, statea nemiscata saraca si am decis sa o iau acasa la cald. Activitatea lor principala este sa manance, le place foarte tare sa le acorzi atentie si se ciondanesc mereu, dar se impaca repede, parca sunt doua surori. Pentru cei care vor sa vada mai multe poze cu ele va las aici un link: https://imgur.com/a/suDyBVf 36 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RancoTiganAdevarat Posted February 10 Share Posted February 10 (edited) Numele din joc: Ranco O scurtă descriere a animalului de companie: El este hugo, o rasa de Chow Chow, este un catel foarte bland si foarte jucausi, are varsta de 2 ani si 5 luni, si deja este un gigant. Lumea cand il vede pe strada, spune ca este un pui de leu/urs. Dar el nu este nici pe departa din ce zic oamenii, nici macar nu stie sa fie rau, este foarte bland, cu oamenii, si chiar si cu copii. Edited February 10 by RancoTiganAdevarat Uitasem sa adaug poza. 35 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VisarionBelaua Posted February 10 Share Posted February 10 Numele din joc: Visarion. O scurtă descriere a animalului de companie: Il cheama Bobo si e foarte prietenos 26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
V.alexandru Posted February 11 Share Posted February 11 (edited) Numele din joc: xX.TheCrazy.Xx O scurta descriere a animalului de companie: Este un catel de rasa Bichon Frise, are 10 lunite este un catel de talie mica. Pe el il cheama Pluto are 6 kilograme este foarte prietenos, afectuos,jucaus. Potrivit pentru familii, copii. Este o rasa de catei foarte usor de dresat mai pe scurt ii place sa fie pe placul stapanului. Are un nivel de energie foarte moderat, ii plac plimbarile si joaca extrem de mult. Va mai pot spune despre el ca are o blana foarte pufoasa si curata. Blana acestui catel necesita periaj regulat si tuns periodic. Si este un catel foarte curios cu ce se intampla prin jurul!!!! Si aici va pot atasa o poza cu el, multumesc frumos pentru atentia acordata, mult succes tuturor Edited February 11 by V.alexandru 25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post TLG Dany Faraon Posted February 11 Popular Post Share Posted February 11 Numele din joc: Dany.Faraon O scurtă descriere a animalului de companie: În fața blocului, o pisicuță slabă și speriată plângea după ajutor, așa a început povestea pisicuței Kitty, o mică luptătoare cu inimă mare. La veterinar am aflat că fusese bătută, fără un dinte și gestantă, dar în ochii ei încă ardea speranța. Acum, după un an, Kitty e regina casei plină de iubire, tandrețe și cel mai loial companion de gaming. Pentru că uneori, nu tu salvezi o pisică… ci ea te salvează pe tine. 77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmiLe.LEGEND Posted February 11 Share Posted February 11 Numele din joc: [AIM].SmiLe O scurtă descriere a animalului de companie: Bella este o mică domnișoară de opt ani, un cănișor rusky terrier delicat, dar cu o inimă mai mare decât ea. Deși este micuță, are un suflet curajos și este extrem de protectoare cu persoana ei preferată.Este o fire jucăușă și plină de viață, mereu atentă la ce se întâmplă în jur. Are niște ochi mari și blânzi care te privesc cu încredere și iubire necondiționată. Bella este geloasă uneori, pentru că iubește mult și vrea să fie mereu aproape.Îi place să iasă la plimbare și adoră să doarmă alături de mine, lipită, simțindu-se în siguranță. Mă urmează peste tot, ca o umbră mică și loială, pentru că are încredere totală în mine.Nu îi place apa, băițele sau tăiatul unghiilor — acelea sunt momentele ei mai puțin preferate. Și deși ar mânca dulce toată ziua, știe că nu are voie. 47 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex1MADNESS Posted February 12 Share Posted February 12 Numele din joc: alexutzzz O scurtă descriere a animalului de companie: Thor este singurul individ din casa asta care nu contribuie financiar, dar are pretenții de patron de hotel de 5 stele. Suntem șapte suflete sub același acoperiș, dar dacă îl întrebi pe el, suntem șase angajați și un director general cu blană. Are un complex de superioritate atât de stabil încât ar putea fi trecut în buletin. Mâncarea? Acolo e artă. Dacă nu e pe gustul lui, nici măcar nu face scandal. Nu. Se ridică încet, oftează existențial și pleacă. Îți transmite clar că ai eșuat ca om. Că poate trebuia să studiezi mai mult nutriția canină înainte să ai îndrăzneala să îi umpli bolul. Îi place să stea singur. Misterios. Distant. Independent. Dar când vrea atenție, Doamne ferește să nu reacționezi. Se transformă din aristocrat retras în inspector ANPC al afecțiunii. Te urmărește. Se lipește de tine. Îți invadează spațiul personal până cedezi. Și ceilalți doi câini? Pentru el sunt, probabil, „colegii mei mai puțin ambițioși.” Îi tolerează cu aerul unui CEO care permite existența departamentului de marketing doar pentru că dă bine la imagine. Thor nu latră. Thor emite comunicate oficiale. Nu cere. Dispune. Nu stă. Supraveghează. Și partea cea mai gravă? Noi îl știm. Știm că e dramatic. Știm că e snob. Știm că ne manipulează emoțional prin simpla ridicare a unei sprâncene inexistente. Și totuși… executăm. Thor nu e doar câinele casei. Thor e motivul pentru care noi trăim în casa lui. 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRoW. Posted February 13 Share Posted February 13 Numele din joc: cRoW. O scurtă descriere a animalului de companie: Gogu este un motănel adorabil și plin de personalitate, care reușește să aducă zâmbete în fiecare zi. Are o privire curioasă și isteață, mereu atent la tot ce mișcă prin casă, dar și un aer liniștit atunci când își găsește locul preferat pentru somn, in special pe calorifer. 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorilla. Posted February 13 Share Posted February 13 Numele din joc: goriLLa. O scurtă descriere a animalului de companie: Cred că Bambi a venit doar să verifice dacă am aranjat grădina cum trebuie… și, evident, să facă puțin show. Se preface timidă, dar are un talent incredibil să se așeze fix în cel mai fotogenic unghi posibil. Se uită la mine de parcă eu sunt în vizită la ea, nu invers. Iar combinația asta de privire curioasă și aer nevinovat e clar strategie bine pusă la punct. 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaori Posted Sunday at 07:03 PM Share Posted Sunday at 07:03 PM Numele din joc: Kaori O scurtă descriere a animalutelor de companie: Cea gri-albastruie este Jennie si cel de langa ea este motanelul blond, Haeun. I-am gasit acum 5 luni si 2 saptamani la o scara de bloc amandoi fiind umeziti de ploaie. Jennie este afectuoasa ( doar cand decide ea ) si mai independenta iar Haeun este mereu afectuos si mai mereu lipit de mine, pe langa asta, este foarte clumsy si mancacios!! Amandoi ar dori atentie toata ziulica daca s-ar putea 😸. In a 2-a poza sunt cei 2 in prima seara!😭 1. 2. 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sLoww ToV Posted Wednesday at 10:46 AM Author Share Posted Wednesday at 10:46 AM Salutare, după opt zile de strâns poze și două doar de admirat animaluțele participante, suntem pregătiți să anunțăm câștigătorii. Vă reamintim că aceștia au fost aleși în funție de numărul de voturi pozitive pe care le-au primit în decursul concursului. Persoanele care nu au minim 50 de posturi pe forum și au trimis voturi, nu au fost luate în considerare. LOCUL I Câștigătorul locului I este @ sTep ZEW . Acesta a participat cu Toto, un cățel din rasa "Amstaff" care este: inteligent și jucăuș. Acesta a reușit să ajungă la inima publicului și să aducă stăpânului premiul de 1000 GOLD împreună cu un badge special pe forum și unul pentru profilul RPG. LOCUL II Câștigătorul locului II este @ Isabela . Aceasta a participat cu Pinky, pisicuța care este foarte jucăușă, sportivă și foarte curiosă din spusele stăpânei. Acesta a reușit să-i câștige stăpânei premiul de 750 GOLD. LOCUL III Câștigătorul locului III este @ TLG Dany Faraon . Aceasta a participat cu Kitty, pisicuța lui de companie care este foarte iubită de către stăpân. Acesta a reușit să ajungă la inima publicului și să aducă stăpânului premiul de 500 Gold. Vă mulțumesc din nou tuturor pentru participare în aceasta ediție! Dacă doriți să mai organizăm B-Pets sau aveți anumite sugestii, vă rog să le lăsați în privat. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts