Jump to content

Bug misiune dans, OG-Loc.

ionut7
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau: ionu7
Server:rpg.b-zone.ro
Descrierea bugului: La misiunea cu dans a lui OG-Loc, cand apas sagetile de dans, nu se contorizeaza progres deloc, si nici nu apare vreun text sa specifice daca am facut ceva gresit sau nu, cum zice pe mijloc, "good", "excelent", "bad", etc.
Screenshot(s):https://imgur.com/a/aCxxbTx

*Dati filmarea cu 30 de secunde mai in fata, ca am filmat aiurea primele secunde. Salutare!

Am postat eu deja dovada cu bugul de la aceasta misiune, un pic mai jos.

Edited by TLG HKS

On 4/7/2026 at 8:40 PM, ionut7 said:

Nick-ul tau: ionu7
Server:rpg.b-zone.ro
Descrierea bugului: La misiunea cu dans a lui OG-Loc, cand apas sagetile de dans, nu se contorizeaza progres deloc, si nici nu apare vreun text sa specifice daca am facut ceva gresit sau nu, cum zice pe mijloc, "good", "excelent", "bad", etc.
Screenshot(s):https://imgur.com/a/aCxxbTx

*Dati filmarea cu 30 de secunde mai in fata, ca am filmat aiurea primele secunde. Salutare!

Ai încercat să intri pe GTA default fără absolut niciun mod și să resetezi controalele? Poate ai modificat ceva prin setările jocului și controalele nu mai sunt văzute bine.

On 4/21/2026 at 2:12 PM, Madalin said:

Ai încercat să intri pe GTA default fără absolut niciun mod și să resetezi controalele? Poate ai modificat ceva prin setările jocului și controalele nu mai sunt văzute bine.

Problema s-a rezolvat de atunci. Posibil a fost ceva bug ce s-a rezolvat la un restart. La momentul filmarii nu puteau face mai multi misiunea. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.