HATEXD Posted May 30 Share Posted May 30 Nick-ul tau:HATEXD Server:- Descrierea bugului:Am facut 100/100 supplies la bunker si m-am dus sa ma culc (am ramas online dar nu pe sleep) si dupa 10 ore cand m-am trezit aveam 91/100 supplies fara sa imi iau crash Screenshot(s):Nu am ca doar nu filmez cand dorm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted May 30 Share Posted May 30 Nu prea pot înțelege unde este bugul, dacă consideri că s-au consumat prea puține provizii în acele 10 ore e din cauză că producția se oprește dacă caracterul tău are 0 HP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATEXD Posted May 30 Author Share Posted May 30 3 hours ago, Madalin said: Nu prea pot înțelege unde este bugul, dacă consideri că s-au consumat prea puține provizii în acele 10 ore e din cauză că producția se oprește dacă caracterul tău are 0 HP. Atunci de la asta este cel mai probabil pentru ca am murit cu ESC pus si nu mi-am luat respawn si nici pe /sleep nu stateam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted June 1 Share Posted June 1 On 5/30/2026 at 4:04 PM, HATEXD said: Atunci de la asta este cel mai probabil pentru ca am murit cu ESC pus si nu mi-am luat respawn si nici pe /sleep nu stateam E foarte posibil, pe viitor ia-ți un skin cu regenerare HP sau stai pe /sleep și îți va produce bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted June 1 Share Posted June 1 Salut, Problemele semnalate în acest topic nu sunt buguri care să țină de server/script; nu sunt lucruri pe care să le considerăm buguri; nu am putut reproduce/găsi cauza acestui bug ca să-l putem repara. O zi bună. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts