NAA Posted July 21 Share Posted July 21 (edited) Nick-ul tau: AndreiNaa Server: rpg.b-zone.ro Descrierea bugului: Nu mi se schimba skinul atunci cand aleg unul normal, doar cele de factiune. Am incercat: relog, de mai multe ori; la HQ-ul factiunii, HQ clan si in magazinele de haine; si cu /clothes. Screenshot(s): https://imgur.com/a/3MmdahA Edit: Se pot echipa doar skin-urile cu bonusuri. Edited July 22 by NAA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted July 23 Share Posted July 23 Observ că skinurile pe care încerci să le selectezi sunt Bronze, nu Onyx. Exact așa funcționează sistemul, ca să poți purta un skin de civil în facțiune trebuie să aibă raritatea de cel puțin Platinum sau Diamond/Onyx (să aibă bonusuri), ce este sub raritatea asta poate fi purtat exclusiv de civili. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted July 23 Share Posted July 23 Salut, Problemele semnalate în acest topic nu sunt buguri care să țină de server/script; nu sunt lucruri pe care să le considerăm buguri; nu am putut reproduce/găsi cauza acestui bug ca să-l putem repara. O zi bună. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts