Jump to content

Găseşte un film / Find a movie

dubliss
 Share

Recommended Posts

Salut

Caut si eu o comedie

Actorii nu mi-i amintesc

Ultima oara cand l-am vazut ... acum 3-4 ani...cred

Actiunea : Un grup de tineri care au fost refuzati de colegiile la care aplicasera s-au hotarat sa-si creeze propria universitate, punand mana pe o cladire maricica au transformat-o intr-un camin... petreceri peste petreceri pana ce parintii s-au hotarat sa-si viziteze odraslele la scoala, foarte fain filmul, dar nu stiu cum sa-l mai caut pe net

Multumesc anticipat.

Salut

Caut si eu o comedie

Actorii nu mi-i amintesc

Actiunea : Un grup de tineri care au fost refuzati de colegiile la care aplicasera s-au hotarat sa-si creeze propria universitate, punand mana pe o cladire maricica au transformat-o intr-un camin... petreceri peste petreceri pana ce parintii s-au hotarat sa-si viziteze odraslele la scoala, foarte fain filmul, dar nu stiu cum sa-l mai caut pe net

Multumesc anticipat.

Salut, în primul rând trebuie să respecți un model de pe prima pagină.

Filmul pe care îl cauți este Accepted.

Salut

Caut si eu o comedie

Actorii nu mi-i amintesc

Multumesc anticipat.

Vei primi un avertisment verbal pentru că nu ai respectat modelul de postare.

Detalii despre film (actori, anul apariţiei, gen): Film romanesc cred ca dupa any 90 Mircea Diaconu (si ori sau) Gheorghe Dinica

Când l-aţi văzut ultima oară şi unde?: la TVR1 nu mai tim minte exact anul prin anul 2000 cred sau ceva de genul

Descriere: actiunea filmului este despre o crima ce are loc in mina si nimeni nu gaseste vinovatul atunci vine un detectiv ce se cazeaza la un hotel sa-i zicem asa care apa calda nu are si apa rece pana la 10 seara intr-un final gasesc vinovatul inchizand ventilatia minei , zic ca filmul cred ca este dupa any 90 avand o secventa destul de x care cred ca nu ar fi putut fi pe timpul lui Ceausescu

Edited by Baron

Detalii despre film (actori, anul apariţiei, gen): Film romanesc cred ca dupa any 90 Mircea Diaconu (si ori sau) Gheorghe Dinica

Când l-aţi văzut ultima oară şi unde?: la TVR1 nu mai tim minte exact anul prin anul 2000 cred sau ceva de genul

Descriere: actiunea filmului este despre o crima ce are loc in mina si nimeni nu gaseste vinovatul atunci vine un detectiv ce se cazeaza la un hotel sa-i zicem asa care apa calda nu are si apa rece pana la 10 seara intr-un final gasesc vinovatul inchizand ventilatia minei , zic ca filmul cred ca este dupa any 90 avand o secventa destul de x care cred ca nu ar fi putut fi pe timpul lui Ceausescu

Dacă nu ştii să scrii corect din punct de vedere gramatical şi nu ştii să te exprimi în câteva fraze, nu te aştepta să-ţi găsească cineva filmul. Cel puţin eu, n-am înţeles nimic sincer.

Detalii despre film (actori, anul apariţiei, gen):Nu tin minte actorii, erau 2 in varsta de aprox 30 de ani in rorurile principale. Presupun ca a aparut undeva prin 2000-2005. Gen comedie

Când l-aţi văzut ultima oară şi unde?: 2006-2007

Descriere: Filmul incepe cu cei doi actori din rorurile principale. Ei se aflau intr-o masina americana de culoare galbena (posibil cadilac), unu era sofer iar celalalt impartea bautura. La un moment data ferma tatalui lor se afla intr-o problema, urma sa fie demolata, asa ca cei doi se hotarasc sa fure un act dintr-un seif. proprietarul seifului avea mustata si purta palarie. Apoi ajung cu seiful la un prieten si acesta deschide usa seifului cu explozibil artizanal. Politia ii cauta, unu ajunge cu actul la tribunal iar unu intra intro cursa de masini politia urmarindul pe cel din urma, iar taica-su arunca pe geam sticle incendiare din masina, mai bea mai arunca ceva de genu. Ca in toate filmele un final fericit, primul actor duce actu in instanta si castiga procesu, iar al doilea castiga cursa mult ravnita.

Detalii despre film (actori, anul apariţiei, gen): Actiune

Când l-aţi văzut ultima oară şi unde?: Cam acum un an,doi. Nu sunt sigur ca am voie sa scriu numele programului TV..

Descriere: Era vorba despre niste oameni cu puteri supranaturale. Stiu ca personajul principal ajungea in China/Japonia si acolo descoperea un fel de injectie sau cam asa ceva.. apoi niste baieti rai il tot fugareau pe el si pe o fata. Tin minte ca cei rai aveau un fel de tipat hiper sonic, care te surzea.

Nu mai tin minte prea mult din el, nici nu imi amintesc daca l-am vazut pana la capat..

Detalii despre film (actori, anul apariţiei, gen): Este un film cu o mână ucigasă - Horror-

Când l-aţi văzut ultima oară şi unde?: Acum 1-2 ani, acasă.

Descriere: Este un film cu un pusti care suferă o lovitură puternică, urmând să aibe anumite probleme cu mâna iar acceasta să nu mai meargă conform miscărilor lui.

Întro anumită dimineaţă accesta se trezeşte, urmând să îi pice mâna, acceastă aşazisă mână începe şi face crime.

Dacă nu ştii să scrii corect din punct de vedere gramatical şi nu ştii să te exprimi în câteva fraze, nu te aştepta să-ţi găsească cineva filmul. Cel puţin eu, n-am înţeles nimic sincer.

Ai dreptate nu stiu gramatica si poate nici sa ma exprim corect in cateva fraze si imi cer scuze dar nu am facut romana la scoala , am invatato acasa si mama nu era profesoara de romana pt ca nu am trait in romania de aceaia scriu cum scriu si me exprim , orcum mersi.

Ai dreptate nu stiu gramatica si poate nici sa ma exprim corect in cateva fraze si imi cer scuze dar nu am facut romana la scoala , am invatato acasa si mama nu era profesoara de romana pt ca nu am trait in romania de aceaia scriu cum scriu si me exprim , orcum mersi.

Vei primi un avertisment verbal pentru post total inutil in cadrul topicului.

buna,

caut si eu un film,a fost saptamana asta la tv,dar nu mai stiu pe ce program,plus ca nu l am prins de la inceput:(

sunt 6 sau 8 persoane inchise intr o camera pt a da un inerviu la o agentie care se ocupa cu un antidot creat de ei,dupa ce au creat virusul,pt a fi ales unul din eie trebuie sa gaseasca o intrebare pe o foaie alba,care nu are scris nimik,,,

sti cineva filmul?:))

multumesc frumos

buna,

caut si eu un film,a fost saptamana asta la tv,dar nu mai stiu pe ce program,plus ca nu l am prins de la inceput:(

sunt 6 sau 8 persoane inchise intr o camera pt a da un inerviu la o agentie care se ocupa cu un antidot creat de ei,dupa ce au creat virusul,pt a fi ales unul din eie trebuie sa gaseasca o intrebare pe o foaie alba,care nu are scris nimik,,,

sti cineva filmul? :))

multumesc frumos

Ai model de postare pe prima pagina, respecta-l. Vei primi un avertisment verbal.

buna,

film saptamana aceasta la tv, 8 persoane ,foaie alba,

Se pare ca nu intelegi. Pentru a posta in acest topic trebuie sa respecti modelul de postare de pe prima pagina. Vei primi un avertisment verbal.

Model de postare:

Detalii despre film (actori, anul aparitiei, gen):

Cand l-ati vazut ultima oara si unde?:

Descriere:

Edited by Daniel96

Caut si eu un film gen Eagle Eye. E vorba de un barbat care primeste un telefon intr-o camera de hotel sau de la receptie si primeste indicatii, castiga la aparate si alte nebunii...iar ce mai imi aduc aminte e ca la sfarsit parca intr-un desert gaseste un buncar cu un super computer care era programat de respectivu...sau parca trebuia sa il inchida...Multumesc anticipat!

Detalii despre film (actori, anul apariţiei, gen): Filmul se numeste Mickey Theatrical
Când l-aţi văzut ultima oară şi unde?: Daca esti amabil , imi cauti te rog filmul online subtitrat? Pentru ca nu il gasesc si il tot caut de ceva timp.
Descriere:
Am vazut trailerul si este un film foarte bun. Si as vrea tare mult sa-l vad.

Edited by SP Leonidas

Buna ziua,

As vrea sa revad un film dar nu stiu cum se numeste.

Detalii despre film (actori, anul apariţiei, gen): nu cunosc.
Când l-aţi văzut ultima oară şi unde?: l-am vazut la cinema Cultural in anul 1986-1987...
Descriere: ce-mi amintesc din film: un tip cumpara un apartament si accepta ca nevasta celui care vinde apartamentul sa ramina in apartament (omul vinduse casa fara sa ii pese ce se va intimpla cu femeia respectiva), astfel ca femeia, care era un model si facea reclama la masini se trezeste cu noul proprietar in casa si dupa citeva schimburi de replici isi da seama ca a ramas in casa respectiva doar pt ca noul proprietar nu a dat-o afara. Intr-o noapte, femeia aude zgomot din camera barbatului si intra in camera fara sa bata la usa unde il gaseste gol cintind la chitara. In timp se naste o idila intre ei pt ca isi da seama ca este un om bun.

Aveti vreo idee despre ce film este vorba?

daca ma poate ajuta cineva este vorba despre o actiune-comedie...CRED ca,cu Denzel Washington...in film este vorba despre un negru (baiat de cartier) si un politist alb la el in cartier...negrul moare in accident si renaste in trupul politistului...dupa aceea incepe comedia...daca stie cineva..dau o bucata de soric acum de sarbatori :D !!!

daca ma poate ajuta cineva este vorba despre o actiune-comedie...CRED ca,cu Denzel Washington...in film este vorba despre un negru (baiat de cartier) si un politist alb la el in cartier...negrul moare in accident si renaste in trupul politistului...dupa aceea incepe comedia...daca stie cineva..dau o bucata de soric acum de sarbatori :D !!!

Nu sunt sigur daca e acesta, dar aici il gasesti actor pe Denzel Washington, iar actiunea e cam cea prezentata de tine mai sus - Man on Fire (2004) Click pentru detalii

Detalii despre film (actori, anul apariţiei, gen): Filmul se numeste Mickey Theatrical

Când l-aţi văzut ultima oară şi unde?: Daca esti amabil , imi cauti te rog filmul online subtitrat? Pentru ca nu il gasesc si il tot caut de ceva timp.

Descriere: Am vazut trailerul si este un film foarte bun. Si as vrea tare mult sa-l vad.

Sectiunea asta nu e facuta pentru asa ceva, insa totusi, poftim: click

Caut si eu un film gen Eagle Eye. E vorba de un barbat care primeste un telefon intr-o camera de hotel sau de la receptie si primeste indicatii, castiga la aparate si alte nebunii...iar ce mai imi aduc aminte e ca la sfarsit parca intr-un desert gaseste un buncar cu un super computer care era programat de respectivu...sau parca trebuia sa il inchida...Multumesc anticipat!

Echelon Conspiracy (2009) este filmul care-l cauti, poftim un link pentru detalii: click

Edited by F4L Nielsen

Detalii despre film (actori, anul apariţiei, gen): Drama
Când l-aţi văzut ultima oară şi unde?: Acum 3 ani..
Descriere: Actiunea se petrece intr-o cafenea cand cei doi respectiv o fata si un baiat se indragostesc ea fiind chelnerita in acea cafenea. Mai tarziu casnicia lor se transforma intr-un adevarat calvar el devenind violent cu ea. Cert este ca fata incepe sa se antreneze cu un antrenor personal pentru a riposta impotriva sotului ei sau fostului sot. Ce-mi mai aduc aminte este ca in locuinta lui existau arme la tot pasul ascunse in diferite colturi ale casei.. iar ea isi v-a lua un arsenal de dispozitive pentru a fii in siguranta. Multumescc :*

Detalii despre film (actori, anul apariţiei, gen): Film Romanesc, cred ca este scurtmetraj, cu o morala.
Când l-aţi văzut ultima oară şi unde?: L-am vazut acum un an, pe Youtube.
Descriere: Filmul este romanesc, este vorba despre o familie (sot, sotie si un fiu), tatal lucreaza la o orchestra, unde are simplul rol de a apasa niste clape, dar viseaza sa cante la un instrument pe viitor, dorinta fiind foarte mare. Sotia lui se simte cumva nebagata in seama, si se indeparteaza de el, apoi intalneste un barbat la spalatorie, unde lucra. Se culca cu el apoi se schimba total, se tunde scurt. La sfarsit tin minte ca fiul lor s-a transformat dintr-un copil problema intr-un olimpic la chimie, iar tatal lui a primit un rol putin mai important in orchestra.

Buna am intrat pe acest site in speranta ca in sfarsit dupa 3 luni de cautari voi da cumva de acest film...Ultima data l-am vazut prin 2008 e vorba despre 3 tipi care inchiriaza o casa de la o femeie fara sa stie ca aceea femeie e insusi diavolul casa e unde-va in padure si vizavi de ei au 3 fete vecine care si ele sunt diavolite ajunsi in casa se hotarasc sa dea o mare petrecere unde se va intampla tot felul de chestii ciudate si vor murii multi in casa toata actiunea este o comedie iar la sfarsitul filmului casa se va darama si toti care au murit in aceea noapte se trezesc si nu isi mai amintesc ce sa intamplat cu o seara inainte ...Va multumesc mult :D

• BIS aka OldNab changed the title to Găseşte un film / Find a movie