Jump to content

[FILM] I wanna be a bilionaire ( versiunea SAMP)

psych0Llo

Recommended Posts

Ok , banuiesc ca toti stiti melodia I wanna be a bilionaire .Mi-am zis sa facem o parodie pe SAMP :)

Stiti ca e complex videoclipul , dar m-am documentat si macar 65% din el se poate face in SAMP! Exact ca si in film.

Pasi de urmat :

1.Vedeti videoclipul :) :

Urmarim scenele , eu vi le explic cum le putem face in SAMP ;) . Urmariti scenele in paralel cu ce va explic eu! ca sa intelegeti :)

SCENA :

1.Incepe cu Travis McCoy , gasim un skin care seamana cat de cat cu el si cu palarie.Bun, de unde luam chitara ?Mod :) este pe un site cu moduri... nu mai stiu cum se numeste dar stiu ca este , sunt vreo 4-5 chitari ... si este una care cred ca seamana cu a lui :) . Se vede ca locul unde se filmeaza este o plaja , si acolo el sta pe o casuta mica alba ,( de salvamari ) , ei noi avem in SAMP asa ceva :) , plaja LS , langa turnul cel mare cu far. Rugam adminii sa puna la ora filmarii o vreme cu asfintit si pac , avem prima scena! :)

2.Se vede ca este un fel de skate park .. ei si noi avem asa ceva :)) gasim un skin plin de tatuaje ca si Bruno Mars. Si avem scena 2!Bun , dar stati putin.. acolo se vad skateri ... de unde luam skateboarduri .. hmm tot mod!Pe acelasi site de unde am luat si chitara!Ok avem toata scena 2!

3.Asta e usoara, gasim un admin care sa arate cu degetul ca si cum ar face auto-stopul si stiu ca este un skin de om al strazii care are tot asa o pancarda de lemn pe care scrie ceva... :) (acela cum umbla Shurubel la inceputul serverului si facea un anim de parca cersea :)) scz de off dar am scris ca sa va dati seama!)

4.Ok, e negrul acela care are casti pe cap si vinde albume.. poate gasiti un skin cam la fel , dar nu e f. important asta!

5.De fapt aici sunt mai multe scene scurte care ii arata pe cel care face autostopul , Travis si Bruno.

6.Negrul vanzator vinde un album... in mana ar putea avea un mod eu stiu... va ganditi voi!Si merge animul acela de arms dealer sau drug dealer cum fac schimbul.!\

7.Bun , acum luam un skin de civil , si rugam un admin sa ii dea spray , si am rezolvat!Dupa ce sprayeaza putin, gasim un anim care te face sa arunci ceva.. sau ceva asemanator.

8.Ne intoarcem la Travis care iar canta la chitara pe plaja..

9.Gasim o masina , decapotabila, poate o Savanna .

10.Bruno se plimba pe plaja.. 3 secunde.

11.Iar cei doi in masina.

12.La skate park , luam un skin de om negru , care are si el skateboard si da click ca si cum l-ar da de pamant.

13.Iar cei doi in masina.

14.Vine bruno, acum si el cu un skate board, i-l da negrului, si apoi fac animul acela , cum dau umar-umar , cum se faceau in filmele cu mafioti B-Zone..

15.Bruno cumpara de la negru vanzator un album... tot asa cu animul umar-umar si animul de drug dealer care face schimb..

16.Bruna si travis cand amandoi la Skate Park. ( trebuie sa fie putin aglomerat de jucatori cu skate)

17.Acum chestia cu scuterele , foarte reusita va fi pentru ca avem scutere + /helmet ( daca mai e asa) deci avem si casti :X

18.Dupa ce se mai plimba Bruno pe plaja cateva secunde si ii mai arata pe cei doi in skate park vine urmatoarea scena,

19.Ei opresc masina in dreptul celui care facea autostopul , si ii dau cheile .

20: Ok ,, chestia cu berea si cu noaptea cu DJ ala nu stiu cum sa v-o zic.. ar trebui scriptat in MTA... dar na , gasiti voi la Alhambra de exemplu :)

Sper ca v-a placut, faceti ce doriti cu ideea dar sa iasa frumos!!! La fel vreau sa fie luat de un singur jucator serios si organizat , la fel si cei care joaca...

Spor la treaba !

+1 daca v-a placut !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.