Jump to content

Profesori care ,,va poarta pica''

psych0Llo
 Share

Recommended Posts

Aveti profesori care va poarta pica ?

Daca da, de ce ? ARGUMENTATI.

*Cine face spam; posteaza de 2 ori sau mai mult; ia la misto subiectul sau alte nereguli va fi sanctionat cu warn-up/suspend.

emptYmdY

Edited by emptYmdY

profa de germana

cik azi se sunase si vede ea ca am doi de 10 si zice hai ca te ascult ca nu esti tu de 10, si na iam zis nu doamna ca'mi luati din pauza si am ramas cu doi de 10 :))

Edited by sOuNdy

Pai e o poveste nitelic mai lunga...

Proful nostru e cam pe dos ( de muzica ). Si aveam telefonu in mana ma jucam , si la sfarsitu orei imi cerere sa vad ce am pe el , fug cu telefonu ( N95 ) scot cardu , ii zic ,, uitati'va ''si ia telefonu. Stiind ca e abonament deja platit pe 3 luni inainte , ma duc , ii iau telefonu din mana ( ii dau degetu peste cap , iau telefonu si fug ) .Eu aveam un 9 la muzica ( din prima saptamana din scoala ) si acum , la urmatoarea ora dupa incident , ma vede , ma ridica , ma asculta , eu care nu stiu deloc sa cant , nu invatasem , pac pac mi'a pus 6....

asta e.... Si cica la el ,, nu conteaza daca copilul e obraznic . Aia tine de purtare ( media ). Poate sa stie mereu de 10 , are media 10 , si daca e obraznic are media corespunzatoare la purtare ''.

Asta'i viata.

In rest is baiat cuminte , ma stiu profii ca baiat bun , linistit , asa ca nu am nici'o corigenta ( de ex , luasem la un test 2 sau 3 parca real , si am avut 4 ( sau 5? ) in catalog :DD Oricum undeva de genul ...

Profa de romana cam are pica pe mine , dabea astept sa scap de ea.

Te avertizez pentru ultima oara pentru ca vad ca esti noua,inceteaza cu spamul acesta excesiv,altfel trecem la warn!

pRofa de desen si diriga... :))

profa de desen mi-a incheiat media 8 (cea mai mica medie a mea) si ar fi trebuit sa am 10 dar a zis ca nu am facut un desen cum trebuia si lu unu i-a incheiat 9 si n-a facut nik bine...

DiriGa ce sa spun o tarfa de prima clasa.. Mi-a bagat un 9 la purtare.. :))

La mine profa de biologie , e rea ,foarte rea degaeba scrii tu la un test 3 pagini , ca ea daca vrea sa iti dea 4 iti da si asa s-a intamplat.I-a dat unei fete nota 4 si scrisese corect in test.Deci se pare ca mai exista si profesori de acest gen, care vrea sa te distruga sa iti diminueze toate sansele tale la un premiu.

Pe mine nu are nici unu pica , sau n-am observat eu..Dar in schimb in generala profesoara de matematica avea mare ciuda pe mine , imi scadea la nota care o meritam 10,20 puncte (adica in loc de 8 primeam 6)

Edited by Benny

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.