Jump to content

Profesori care ,,va poarta pica''

psych0Llo
 Share

Recommended Posts

Daca un profesor iti poarta " pica " ( cum spuneti voi ).. din partea mea are tot respectul, spun asta.. pt ca nici un om nu poarta pica altui om,fara ca unul dintre ei.. sa nu fi gresit. Si sunt sigur, ca voi.. fiind generatia din ziua de astazi, sunteti " jmecheri ",le vorbiti profesorilor de sus.. si normal ca ajung sa va poarte pica,o sa va dati seama mai tarziu de asta.. si probabil,o sa fie prea tarziu.

Profa de fizica :|

Eram cu 4 colegi pe hol , ca nu m-am dus la ora ei.Pe la 09:30 , urca gardianul pe la etajul 1 si-l vad , am fugit cu un colegi iar ceilalti doi au ramas acolo.Gardianul nu le-a facut nimic si eu m-am dus cu , colegul meu la etajul 2 si am coborat pe scarile profesorilor si in timpul ala urca directorul.

Am avut o mica conversatie:

Directorul: Ce faceti voi pe aici , ce ora aveti?

Eu: aaaa... ne scuzati...Avem ora de fizica

D: Si de ce nu sunteti in clasa

E: Pai , ca nu ne-am invatat si ne asculta..

D: Voi sunteti 10 B , nu?

E: Da..

D: Veniti cu mine

Ne-a bagat in clasa , s-a uitat directorul in catalog la mediile noastre ... si a zis sa nu se mai intample.Dupa ce a iesit directorul din clasa , a zis profa ca ne lasa repeteni.Eram rosu , cand am auzit ca a zis ca ne lasa repetenti =.O . Din fericire , am trecut cu media 5 pe primul semestru :O .Pana acum am un 5 si am dat o lucrare si probabil voi lua 3,4.

Sper sa trec la asta :))

Nu am avut astfel de probleme,doar in trecut in generala,aveam pe profesoara de matematica care avea ciuda pe mine si mereu cand imi dadea nota scadea vreo 1-2 puncte din nota pe care o meritam.

Da, proful de geografie, cand sa te asculte, iti pune niste intrebari ok, normale, de-un 8, 9 apoi la sfarsit iti mai pune o intrebare sa te frece... si pune "9 intors" (vorba lui).. apoi te tine doar din 6 anu scolar respectiv..

Proful de desen.

Ca ascultam manele la ora sa ii fac in ciuda si cand mi-a sczut un puct la purtare i-am spart cauciucurile de la masina :-"

Edited by kRRn Corleone

Profesoru de Geografie,trimite cate o scrisoare acasa cand vorbesc cand nu trebe in ora lui + scade nota la purtare + imi da 2 , si in scrisoare scrie ca am 1 Ora detentie (Asa e in Anglia) si mai e si Sambata la 9 X(.

Ma dispera...

Chimie, clar.

Am o profesoara in jurul varstei de 40-50 de ani cu greutatea de 150 Kg. Vine la ora si se lauda ce mananca si ce bea pe acasa :))

Spui tot, nu-ti da 10, pentru ca nu da la cei ce nu merg la concursuri(aceia sunt doar 2), nu-ti da 9, pentru ca nu vrea, dar iti da 6-7. Sau mai putin.

Guest DHR MIKE

Profu de Educatie Fizica ,are 25 de ani si eu tot fug de la ora cu inca 2 si cand ma prinde imi dai 10 ture de teren si 500 flotari si iara fug si tot asa :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.