Jump to content

Spider-Man: Shattered Dimensions

christiaN
 Share

Recommended Posts

Spider-Man: Shattered Dimensions

10306589003897831104.jpg

Cerinţe minime:

Procesor: Intel Pentium IV 2.4 GHz, AMD 3500 or higher

Memory: 1 GB WindowsXP / 2 GB Windows Vista, 7

Video: 256 MB NVIDIA GeForce 7800, ATI Radeon ™ X1800

Sound Card: aparat de sunet compatibil cu DirectX ® 9.0

Hard Disk Space: 14 GB Free

Keyboard & Mouse

DVD Rom Drive

Trailer(YouTube):

Descripţie(personală):

Spider-Man: Shattered Dimensions amestecă mai multe lumi ale faimosului erou cu mai multe preluări ale lui Spider-Man din istoria benzilor desenate în care acesta apare. In joc, Spider-Man încearcă să recupereze o bucată dintr-o tabletă ce a fost risipită în mai multe dimensiuni paralele, şi, pentru a o recupera, trece la storyline-uri arhi-cunoscute pentru fanii benzilor desenate, pentru a cunoaşte mitologia lui Spider-Man intr-o multitudine de variante.

omg :XX:X::X:X foarte faiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

EDIT

Ai grija cum postezi data viitoare deoarece acest post nu respecta regulamentul.Citeste-l inainte sa postezi aici, nu este facut pentru mine.

Edited by danuu95
Nu mai da quote la topic , ocupi spatiu degeaba.

Da jocul cum e prezentat este chiar frumos pacat ca nu imi merge si mie ca las juca pana las termina :]

Mda..cand m-am uitat la trailer m-am gandit ca poate pana in 2099 imi voi lua si eu un PC mai bun si il voi putea juca..dar vad ca cerintele nu sunt asa de mari, poate am noroc :))

Multumesc (Ai un + rep. >:D<<'>)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.