Jump to content

B-Zone SA-MP RPG Description

Ken Williams
 Share

Recommended Posts

In ce consta eventul?

Fiecare player face cate o "compunere" descriptiva in care sa includa un peisaj sau o zona din serverul SA-MP RPG

Regulament:

1. Fiecare player are dreptul doar la o "compunere".

2.Compunerile trebuie sa fie de maxim 40 de randuri si minim 10 randuri.

3.Sa fie frumos aranjate in pagina.

4.Fara smecherii.

Timp: Din 30.01.2011 pana in 20.02.2011

Sfat:

La sfarsit si scrieti ceva de genul : "By X"(cum am eu la signature), pentru originalitate.

Organizator: Kevinster

Premiu: Cea mai frumoasa compunere va fi premiata cu 500.000$

Modele de postare:

*Nick:

*Level:

*Factiune:

*Compunere:

*Sponsori:

*Nick:

*Donez suma de:

*Juriu:

*Nick:

*Level:

*Factiune:

*Orice membru din Juriu trebuie sa fie minim level 7.

** Orice donatie se va face in contul lui "Kevinster".

*** Orice donatie trebuie sa fie de minim 20.000$.

Edited by Kevin Smith

*Nick: TheAce...

*Level: 15

*Factiune: Civil

*Compunere:

Peisaj'ul meu

O viata dulce viata , de SaMp'ist , care mi's dat , sa joc pe b'zone. Prin experienta mea , cultura mea , eu imi doresc ca tie sa iti captivez mintea , cu acest peisaj absolut deosebit , care numai pe B'zone e asa special! Chilliad'ul cu mlastina de la baza lui.

Probabil multi o stiti , multi nu o stiti ! Este o zona captivanta , speciala , plina cu specii speciale si foarte rare ( se gasesc doar in zona aceasta ) de plante. In aceasta zona , se mai gasesc si animale rare , cum ar fi Babuinul de munte , Maimuta roz , vulpea saritoare , pisica uriasa , peste care merge si tot felul de specii , rare care numai aici se gasesc. Si da sunt pe cale de disparitie , pentru ca tu , numai tu , nu stii sa le protejezi . Ele au ajuns atat de rare , in cat nici sa se inmulteasca nu mai pot , pentru ca au mai ramas doar cate un animal per specie.

Pe celebrul munte chilliad , se mai gasesc celebrii copaci , copacul crescator de manguste , copacul roz , copacul rocvaiv ... Specii rare de copaci , unde numai aici , se pot gasi.

Ca plante , as putea sa iti spun despre celebrele plante carnivore in inaltime de 10 metrii , cand sunt mici , si ajung pana pe la 50-100 metrii ... Pentru ele , casele dumneavoastra sunt un nimic. Din acest motiv construirea de case in apropierea a 20 de kilometrii de chilliad , a fost interzisa de catre primarie.

Mai putem gasi celebrele plante mangustiene , care fac mancarea specifica mangustelor! Sau arborele de masini , care cresc masini in el... Sau arborele de jucarii , in care in el cresc jucariile bastinasilor.

Pe Chilliad putem gasi celebra roca multicolorata , care isi poate schimba culoarea in functie de ora / zii si anotimp.

Pe varful Chilliad , se gaseste celebrul nisip roz bombon! Se aude din batrani despre el , ca el odata la 6 luni , se infiltreaza in ,, miezu '' chilliad'ului , si de acolo de purifica , si reapare alt nisip nou , curat si purificat.

Odata la 5 ani , culoarea nisipului acesta se schimba. Acest nisip este rezistent la orice , este un nisip aparte!

Inca NU te'am convins sa vizitezi chilliadul si mlastina?

Pai inseamna , ca esti dornic de mai multa adrenalina , asa ca poti sari oricand cu parasuta de pe chilliad. Si daca chiar te pricepi asa de bine , sa sky'ezi de pe el. Sau sa te dai cu sania. Atentie , poate fi foarte periculos , si o faci pe riscul tau , sau la, mlastina sa sari de pe celebrul copac , de sarituri!

Nimic de pe acum nu te'a convins? Pai atunci inseamna , ca vrei sa vezi cateva chestii istorice?

Te invit la muzeul , care sta la baza Chilliad'ului , o sa gasesti toate lucrurile vechi , de pe vremuri , ale stra stra stramosilor nostri. oricand merita o vizita.

Convins sa vii in zona aceasta? Iti recomand si un ghid , si am auzit de unul FORMIDABIL , si extrem de ieftin omule , il cheama TheAce... , si nu cere mult pentru o vizita completa a tuturor obiectivelor turistice. Il poti contacta la numarul de telefon 7989. Nu rata sansa omule , pentru ca iti vei face ziua mai frumoasa.

Made by Funiest , in totalitate. Tineti minte , totul este fictiv!

Edited by Funiest

Anunt! M-am gandit la vorbele playerilor si am decis ca eventul continua, dar va rog sa faceti mai multe compuneri... A trecut deja 1 saptamana. Eu la scoala fac o compunere de 2 pagini in 3,4 ore. Si de acum, Juriul va fi compus din maxim 10 membri.

*Echipa Juriu 1 se va axa pe : Descrierea corecta a locului ales(30 puncte)

*Echipa Juriu 2 se va axa pe: Folosirea figurilor de stil(35 puncte)

*Echipa Juriu 3 se va axa pe: Aranjarea in pagina si redactarea compunerii(25 puncte)

10 Puncte din oficiu.

Astept Compuneri, Juriu si Sponsorizari.

*Juriu

*Nick: [biS]LabradoR

*Level: 23

*Factiune: Civil

*Sponsorizare

*Nick: [biS]LabradoR

*Level: 23

*Donez suma de: 100.000$

Edited by Sirius Black

Dragi playeri, acest event este over. Din moment ce nimeni nu a mai postat, nimeni nu a castigat... Decat TheAce...

Daca doriti puteti Sponsoriza eventul meu, "Deagle Event" .

ROG IMPERIOS UN MODERATOR SA INCHIDA ACEST TOPIC.

Acest event este anulat, deoarece nimeni nu a postat, intr-o perioada de 1 luna, nici o compunere, in afara de TheAce... care a primit deja jumatate de premiu, adica 200k, asa ca il rog pe ZaNu sa ii inmaneze restul de 300k.

:topic_closed:

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.