Gabiiii Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Deci,am si eu o problema...vreau sa ajut pe cineva,cu efectul de san andreas,adica,dungile alea,prin mai multe poze,am vazut ca si alti au facut chestii d-alea...cum pot realiza si eu ? Ma ajuta cineva?Urgent,va rog,dungile alea,care separa pozele,cum se fac? Ca la imaginea asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepf Richter Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Exista mai multe posibilitati. Eu o sa ti-o spun pe cea mai simpla. Deschizi un fisier nou, tai forma pozelor originale, cum vrei. Umplii fundalul cu negru, si asta e tot. Aici e ceva mai greu cu taiatul, pentru a obtine dungi drepte. Alta posibilitate ar umplerea fisierului nou cu imaginile, apoi trasarea dungilor cu pen tool. Dupa ce trasezi liniile cu pen tool, Click dreapta, stroke taph si alegi Pencil Tool. Ai grija ca pencil tool sa aiba setarile pe care vrei tu sa le aibi(adica sa traga dungile de o anutima grosime). Apoi stergi cu guma fix pe canga acele dungi. Vei face dungile in layere diferite, pentru a nu sterge si din ele. Sper ca ai inteles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabiiii Posted January 30, 2011 Author Share Posted January 30, 2011 Multumesc,o sa incerc,puteti da TOPIC CLOSED. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepf Richter Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts