Jump to content

Casting film

allkohol
 Share

Recommended Posts

Doresc sa fac un film, am nevoie de ajutor de la voi, scenele ce se vor filma nu dureaza mult, asa ca nu necesita nervi de otel. Cei interesati pot face o cerere dupa modelul :

Factiunea din care fac parte :

Numele in joc :

Levelul :

Orele in care poate fi contactat pentru filmari :

Am nevoie de 8-10 playeri din doua mafii cu skinuri de rank 1 (de preferat) pentru a reprezenta doua ganguri din suburibii care au un war, pentru ca un war nu se termina pana nu vine politia voi avea nevoie de 4-6 politisti (pd,ng,fbi, nu conteaza).

5-7 persoane dintro mafie, dar de data asta cu skin de rank mai mare, pentru a reprezenta un mafiot si ceilalti subalternii care il protejeaza, voi mai avea nevoie de 2 skinuri de fete, una din ele va fi iubita mafiotului, ulterior iubita unui politist, iar cealalta va fi cea mai buna prietena a iubitei mafiotului. Pentru o scena de maxim 2-3 minute voi mai aveam nevoie de 2 playeri medici. Iar in final voi avea nevoie de 5-10 civili care vor fi actorii in diferite scene.

Acesta este primul meu film virtual, dar am pregatit scenariu in amanunt si sunt inarmat cu nervi de otel pentru a gata filmu si a nu dezamagi pe cei care se inscriu.

Numai bine, Doru !

Edited by allkohol

Factiunea din care fac parte: Firemen/Paramedic

Numele in joc : body97

Levelul : 23

Orele in care poate fi contactat pentru filmari : 10-16,20-23.

Edited by body97

Factiunea din care fac parte :f/p

Numele in joc :$Mitza$

Levelul :20

Orele in care poate fi contactat pentru filmari :10:00-19:00

Factiunea din care fac parte :Pai stracci dar o sa iau uninvite am facut cerere deci vreau sa fiu civil

Numele in joc :Ghambyt

Levelul :20

Orele in care poate fi contactat pentru filmari : Pai nu stiu cand e ora filmului atunci eu sunt on :D

Pana acuma am strans o parte din actorii necesari :

8-10 playeri mafia rank 1 : andrei95,

4-6 politisti : Motorhead01,R.Rambo,

5-7 persoane dintro mafie, rank mai mare :

2 skinuri de fete :

2 playeri medici : $Mitza$, body97.

5-10 civili care vor fi actorii in diferite scene: sGTI, RODaniel, Ghambyt, Al3xootzo, Haose, Paul_Kaye, Robima, Vlad_Dan, Iulys

Mai am nevoie, de 2 skinuri de fete (eventual din cei 9 civili doi se pot respawna cu skin de fata) si de persoane din mafii si politisti, daca mafiile refuza colaborarea si implicarea in acest film, civilii vor fi in locul mafiotilor. Voi anunta cel tarziu maine seara daca mai am nevoie de civili, mai puteti depune cereri in cazul in care cei din mafii nu vor venii voi lua in considerare ordinea cererilor si acceptarea lor.

EDIT : Titlul filmului : A Blind Story

Genul : Drama | Actiune

Data filmarii : cel tarziu in 02.02.2011 incepem filmariile, eu sper sa il terminam pana 06.02.2011.

Edited by allkohol

Factiunea din care fac parte : FBI

Numele in joc : BlueAngel

Levelul : 22

Orele in care poate fi contactat pentru filmari : Saptamana asta aproape toata ziua exceptie ziua de joi. Mai vorbim alkol ca doar suntem colegi.

Factiunea din care fac parte : Civil

Numele in joc : Pypp

Levelul : 15

Orele in care poate fi contactat pentru filmari : 18:00-23:00

Edited by Onoffon

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.