Jump to content

Napoleon Total War

Unknown X
 Share

Recommended Posts

Napoleon Total War

65345688048434464131.jpeg

Jocul este o combinatie intre RTS ( Real-Time Strategy ) si TBS ( Turn-based strategy ) . Este dezvoltat de The Creative Assembly si distribuit de SEGA .

Jocul ofera patru mod-uri de campanie ( doua in care il avem ca personaj principal pe Napoleon . Prima campanie cu Napoleon are loc in Italia si se numeste " Italian campaign " , iar a doua este numita " French invasion of Egypt " . Prima campanie are loc in jurul anului 1796 iar a doua in jurul anului 1798 , doi ani dupa prima campanie . Bun am vorbit despre Napoleon insa jocul iti ofera posibiliatatea sa joci si impotriva acestuia in a patra campanie numita " Campaigns of the Coalition " in care jucatorul poate opta ptr. urmatoarele tari : Mare Britanie , Rusia , Prusia sau Imperiul Austriac in incercare disperata de al oprii pe Napoleon .

Producatorul ne-a pus la dispozitie si un mod " MultiPlayer " in care putem juca cu prieteni in trei moduri :

• Multiplayer Campaign Mode
  • Multiplayer drop-in battles, where you can face human opponents in your single player campaign battles
  • Steam achievements, game play bonuses, uniform editor and voice communications

Personal nu l-am jucat in MP dar am auzit ca este o adevarata provocare in care pierzi ore in sir jucand cu prietenii . Partea grafica este o incantare , avand in vedere cerintele jocului . Totul arata bestial pana si iarba este foarte bine definita , pe scurt o adevarata incantare . Cat despre coloana sonora nu prea am ce sa comentez , simuleaza foarte bine sunetele sabiilor , pustilor , tunurilor si toate cele insa nimic iesit din comun .

Jocul merita incercat de oricine insa doar infocatii seriilor Total War vor pierde ore in sir in fata PC-ului pana vor incerca sa apese butonul Quit Game .

Cerinte minime de sistem

• Sistem de operare : XP / Vista / Windows 7
  • Procesor : 2.3 GHz
  • Memorie RAM : 1 GB RAM (XP) , 2 GB RAM ( Vista / Windows 7 )
  • Placa Video : 256 MB DirectX 9.0c compatibile cu Pixel Shrader 2.0
  • HDD: 15 GB

Grafica chiar este de nota 10

63830960901438866000.jpeg

E frumos ...n-am prea multe de criticat la acest joc..chiar mi-a placut da' e prea complex ..nush :-?? ...eu sunt genu care joaca jocuri frumoase dar nu prea "inflorite" ....oricum : NICE GAME & NICE POST

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.