Pypp Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 (edited) King of the road! Eventul este organizat in exclusivitate de Pypp si BlueAngel! Cu totii va intrebati in ce consta acest event.Ei bine voi alege 4/6 persoane care vor concura,si eu voi merge cu ei conducand o masina,supraveghindu'i sa nu taie vreo curba (cine taie o curba este descalificat) Traseul este urmatorul: Sprintul --->>> Click Start --->>> Click Finish --->>> Click Locul de asteptare --->>> Click Premiile sunt in valoare de 1 milion + donatii: Locul 1:500.000$ Locul 2:300.000$ Locul 3:200.000$ Nota: -Voi chema niste politisti care vor da /frisk,iar daca aveti arme vi le vor suspenda -Cine nu este inscris pe forum si castiga va primi doar 1/2 din suma Regulament: -NU aveti voie sa taiati vreo curba sau sa o luati pe scurtatura -NU aveti voie cu arme -NU aveti voie cu motorete -NU aveti voie sa fiti insotiti de o alta persoana in masina -NU veniti cu masinile factiunii sau cu avioane/elicoptere(exceptii la Medici) -Asteptati'va randul nu imi dati /sms ca vreti sa fiti urmatorii.Eu si BlueAngel vom alege concurentii -Aveti voie sa intrati unul in altul,dar nu aveti voie sa trageti cu vre'o arma.Drept urmare sunteti descalificati. -NU aveti voie sa fiti insotiti de o alta persoana in masina -Aveti voie cu orice masina tip sport(puneti'va key daca nu e personala sa nu ramaneti fara ea) -Aveti voie cu Nos si Hidraulice. Model de inscriere: Nick: Factiunea din care faci parte: Rankul: Am citit regulamentul si il voi respecta: Alte precizari?: Model de sponsorizare Nick: Factiunea din care faci parte: Rankul: Sponsorizez cu suma de: Eventul va avea loc Miercuri (02.02.2011) la ora 18:00 Cei inscrisi momentat sunt: Marco. Raul_Alexandru Havoc roby_1111 biky Gabii Robert.9 ..Ciprian.. MariusKoX Menderyny Paul_Kaye CorneiLe. Roby_killer Delicvent Shady_D12 FyNNNN meridional Assos Seal Danny10 Noss Seba97 Yucca Arwen HighVoltage.xD DooDleeZ Krysty Adytzu A_Lex Lvk9 r.Steam Dwight_Dean S@me Marian_Steaua ____________________________________________________ Jucatori inscrisi:34 Edited February 2, 2011 by pypp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Nick: Marco. Factiunea din care faci parte: The Corleone Family Rankul: 1 Am citit regulamentul si il voi respecta: Desigur. Alte precizari?: Multumesc . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pypp Posted February 1, 2011 Author Share Posted February 1, 2011 Acceptat Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaulAlexandru Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 (edited) Nick: Raul_Alexandru Factiunea din care faci parte: N/A Rankul: - Am citit regulamentul si il voi respecta: Da Alte precizari?: Multumesc! Edited February 1, 2011 by RaulAlexandru Link to comment Share on other sites More sharing options...
SubsemnatuGTR Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Nick: Havoc Factiunea din care faci parte: Civil Rankul: 0 Am citit regulamentul si il voi respecta: Da Alte precizari?: Cel mai bun sa castige! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FNR Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Nick:roby_1111 Factiunea din care faci parte:posibil sa fie Fireman/Paramedic Rankul:nu am deocamdata fiind civil Am citit regulamentul si il voi respecta:da Alte precizari?:sa vad ce event va fi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biky Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Nick: Biky Factiunea din care faci parte: S.I Rankul: 1 Am citit regulamentul si il voi respecta: Da Alte precizari?: Nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pypp Posted February 1, 2011 Author Share Posted February 1, 2011 Acceptati: Raul_Alexandru Havoc roby_1111 Biky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii1 Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Nick:Gabii Factiunea din care faci parte:TCC Rankul:1 Am citit regulamentul si il voi respecta:Da Alte precizari?:Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zekeli Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Nick:Robert.9 Factiunea din care faci parte:Nu am inca. Rankul:- Am citit regulamentul si il voi respecta:Da Alte precizari?:Cel mai bun sa castige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CipriaNo Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Nick: ..CipriaN.. Factiunea din care faci parte: - Rankul: - Am citit regulamentul si il voi respecta: Da Alte precizari?: Multumesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueAngel Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Ciprian acceptat Robert.9 Acceptat Gabii acceptat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frank Tenpenny Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Nick: MariusKoX Factiunea din care faci parte: The Stracci family Rankul: 2(SOLDATO) Am citit regulamentul si il voi respecta: da Alte precizari?: sper sa fiu acceptat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr One Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Nick: Menderyny Factiunea din care faci parte: civill. Rankul:- Am citit regulamentul si il voi respecta: da Alte precizari?: sper sa fiu acceptat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pypp Posted February 1, 2011 Author Share Posted February 1, 2011 Menderyny - acceptat MariusKoX - acceptat Link to comment Share on other sites More sharing options...
South BAWGXVII Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Nick: Paul_Kaye Factiunea din care faci parte: Civil Rankul: Am citit regulamentul si il voi respecta: Da Alte precizari?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corneliu Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Nick: CorneiLe. Factiunea din care faci parte: The Stracci family Rankul: 2 Am citit regulamentul si il voi respecta: Desigur. Alte precizari?: Multumesc . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pypp Posted February 1, 2011 Author Share Posted February 1, 2011 Paul_Kaye - acceptat CorneiLe. - acceptat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ultras Steaua 1947 Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Nick:Roby_killer Factiunea din care faci parte:Civil Rankul:- Am citit regulamentul si il voi respecta:Da Alte precizari?:Cel mai bun sa castige! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunkkYyY Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Nick: Delicvent Factiunea din care faci parte: The Corleone Family Rankul: 1 Am citit regulamentul si il voi respecta: DA Alte precizari?: Sper sa castig! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pypp Posted February 1, 2011 Author Share Posted February 1, 2011 Roby_killer - acceptat Delicvent - acceptat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kyky2o11 Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Nick: Shady_D12 Factiunea din care faci parte: Civil Rankul: - Am citit regulamentul si il voi respecta: da Alte precizari?: sper sa fiu acceptat si sa castig Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueAngel Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 (edited) Mai puteti posta pana la data de 2/2/2011 (Miercuri/Maine), la ora 17:30 max 18:00 pt ca noi sa reusim sa facem centralizarile cu cei care participa. Multumesc Edited February 2, 2011 by BlueAngel 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pypp Posted February 1, 2011 Author Share Posted February 1, 2011 Shady_D12 - acceptat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ady Mutu Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Nick: FyNNNN Factiunea din care faci parte: N/A Rankul: - Am citit regulamentul si il voi respecta: da Alte precizari?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts