Jump to content

Demo-ul Crysis 2 apare si pe PC

ThomB
 Share

Recommended Posts

4239.jpg

Demo-ul la Crysis 2 apare si pe PC

2w32q69p.png

Cu un Tweet scurt si la obiect, Crytek si EA anunta ca si PC-ul va primi un demo de multi-player pentru Crysis 2 inainte de lansarea jocului.

"Ramaneti aproape pentru detalii" este finalul acelui Tweet, prin care Crytek probabil recunosc ca n-a fost o idee prea buna sa lanseze demo-ul Crysis 2 pe Xbox 360 in aceeasi perioada cu cel Killzone 3 de pe PS3.

Nu stim momentan daca demo-ul de PC va fi acelasi ca si pe 360 dar mai jos poti vedea trailerul oferit de Crytek pentru lansarea demo-ului de consola.

Trailler:

Cerinte de sistem pt. Crysis 2:

Tine-ti respiratia, fa-ti cruce si roaga-te la ceruri sa ai o placa video buna, pentru ca cei de la Crytek ne dezvaluie cerintele de sistem minime pentru Crysis 2.

Nah, glumesc, nu sunt chiar atat de mari.

* Intel Core 2 Duo or AMD Athlon 64 X2 2GHz or better

* Nvidia 8800 GT or higher

* 2 GB RAM

* Windows XP/Vista/7

* 9 GB free hard disk space

* Internet connection

Cerinte de sistem pt. Crysis 2:

Tine-ti respiratia, fa-ti cruce si roaga-te la ceruri sa ai o placa video buna, pentru ca cei de la Crytek ne dezvaluie cerintele de sistem minime pentru Crysis 2.

Adevarat ca, nu este chiar asa de strigator la cer cu aceste cerite. Normal ca este un joc care are nevoie de o placa video buna, am incercat si eu dar nu mi-a mers.Dar din cate vad in Trailer si informatile dezvaluite de tine, pare a fi un joc foarte frumos.

Sper sa il pot juca odata si odata.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.