Jump to content

Ce sa cumpar ?

Recommended Posts

Daca ai banii aceia pentru o placa video , i-ati nVidia ;)

Eu cu 1.500 lei mi-am luat placa nVidia GeForce 9500GT - HD -3D - 1 GB ram + 4 GB Kingston si procesor 2.8 Ghz si placa de baza AS Rock ... merita, jocurile gen GTA IV sau Call Of Duty Modern Warfare 2 imi merg la detalii maxime si se misca foarte bine :)

In 2500LEI sunt zeci de variante bune, insa conteaza si restul componentelor (in special sursa si carcasa). Majoritatea placilor noi si performante sunt exagerat de mari.

Posteaza configuratia calculatorului tau (asta include si carcasa).

A fost o recomandare, si crede-ma, 240GT e destul de buna. Ca sa mearga placa zisa de tine, recunoaste, daca procesorul sau Ram-ul e slab, va fi limitata

http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/333982/ cu tot cu placa de baza noua si un procesor ( Amd phenom II x6 :> )

Si mai ai si 2 milioane si o placa de baza ! De restu banilor dai de baut sau mai adaugi ceva ( desi cred ca e super ok ce ai acum , 8 gm ram amd phenom II x6 cu 6 nuclee hdd de 1 tb o placa video de 1 gb cu hdmi o carcasa si o sursa ok ... )

Placa aia de baza e petarda. Intr-un sistem de 2000+ ar trebui investit ceva mai mult in placa de baza, apoi 8GB RAM cand placa e limitata la 8GB nu e ok, exista riscul sa nu suporte.

Point of View ? Mai bine deloc decat cu astia...

A fost o recomandare, si crede-ma, 240GT e destul de buna. Ca sa mearga placa zisa de tine, recunoaste, daca procesorul sau Ram-ul e slab, va fi limitata

GT240 a fost buna. Nu se mai merita. Esti in 2011, trebuie sa te gandesti ca engine-urile jocurilor evolueaza si n-o sa se mai descurce bine. Nu poti sa mai recomanzi asa ceva in prezent, mai ales ca el avea si bugetul mare... macar daca precizai un GTS450, care si ala e slab.

Sa asteptam sa vedem ce configuratie are, ca asa vorbim degeaba.

Dude placa ta video GTX570 de care zici e totusi 16 milioane.

Placa de baza care o are el ( socket 775 ) care totusi nu prea poti sa iei cine stie ce procesor si la o suma destul de ok.

Din acest motiv nu poti pune un GTx570 + o placa de baza civilizata + un procesor + macar 4 gb ram si sa mai upgradezi pe viitor + un hdd de minim 500 gb + o carcasa si sursa. Toate astea de duc peste 25 de milioane ( daca vrei un procesor care sa si duca placa video logic :P :P )

Sistemul care precizeaza Squash ca il detine este un sistem foarte ok dupa mine .

Edited by Funiest

Da, dude, dar el nu a cerut un sistem nou.

Nu poti lua cine stie ce procesor pe 775 ? P-asta de unde ai scos-o ? Quadurile nu sunt atat de slabe pe cat par (diferenta intre un C2Q bun si un i5 e nesemnificativa in daily use si jocuri, doar ca C2Q are temperaturi mult mai ridicate, insa se poate rezolva si asta cu un cooler aftermarket), poate are unul deja, de asta spun sa asteptam sa vedem ce configuratie are. C2Q + GTX sunt total compatibile, nu trage niciuna in jos pe cealalta si ar fi mai mult decat ok.

P.S. Nu am zis sa-si ia GTX570, am zis doar pentru ca-i recomandase crisrko 240-ul.

Frate nu tiam cerut un sistem orisicum ms de sfat deci acasa in romania am o carcasa luata de akuma 3 luni inainte sa plec nu stiu numele, tot ce stiu e k a dat 300 euro pe ea la promotie are leduri rosii si 5 sau 6 coolere , momentan am :

Core 2 Quad 2.88 ghz 12 MB CHACE , sursa 650w, placa de baza EP45-DS3

Vand unitatea actuala lui unchimeo pe 500 euro adik are sa mai dea 200 euro

Vreau o placa video dupa sistemu pe care o sa-l fak knd ajung in tara :

1.Carcasa de mai sus mentionata

2.Intel core i7 ultimu model ala cu 6 nuclee la 1.000 euro

3.Rrami pai cel putin 8 gb ddr3 1600mh

4.Sursa Atx 1200 w la 12 mil

5.placa video

Sunt sigur k multi vor zice k ma laud sau de unde am atatia bani.Pai iau 1.400 euro pe luna in Germania si knd o sa vin acasa in decembrie 2 luni de munk adik 3000 euro bag in unitate.Tin sa precizez k placa video sa nu depaseasca 2500 lei.Multumesc tuturor care vor sa ma ajute cu o unitate superioara kre sa ma tina pana in 2015 makar.Multumesc tuturor

Daca ala e sistemu' pe care o sa-l ai, atunci ia-ti 2 GTX560 (ASUS, deja overclockata, racire beton) si pune-le in SLI (presupun ca o sa ai si o placa de baza zdravana la sistemul ala).

Daca placa de baza n-are suport SLI, ia-ti acest GTX570 - overclockata, racire custom, merge brici, dar 2xGTX560 in SLI ii dau clasa cu mult.

PS. 1200W lol, e deja avion...

Daca ala e sistemu' pe care o sa-l ai, atunci ia-ti 2 GTX560 (ASUS, deja overclockata, racire beton) si pune-le in SLI (presupun ca o sa ai si o placa de baza zdravana la sistemul ala).

Daca placa de baza n-are suport SLI, ia-ti acest GTX570 - overclockata, racire custom, merge brici, dar 2xGTX560 in SLI ii dau clasa cu mult.

PS. 1200W lol, e deja avion...

Multumesc anticipat syn. Raman dator.

TOPIC CLOSED.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.