Jump to content

Iti este frica sa mergi acasa de la scoala?

DaDuSH
 Share

Recommended Posts

Va este frica de ceva cand veniti de la scoala sau invers? (caini, oamnei, vagabonzi, copii mai mari?)

Voua de ce va este frica, si cum ati infruntat aceste temeri?

ex: mie imi era frica de caini din fata blocului pana am gasit o metoda: m-am uitat fix la unul din ei ... mult timp (fix, l-am privit fix in ochi, nu am clipit), apoi el a clipit si a plecat :-/ si acum ma intreb dc?

pai eu de obicei scap la ora 2 si sunt niste baieti mai mari se iau de toata lumea din nimic si am gasit o solutie

rasp:m-am alaturat lor(intrun fel) cand se ia de cineva ma fac ca i admir sau ceva de genu si ma cred:))

Va este frica de ceva cand veniti de la scoala sau invers? (caini, oamnei, vagabonzi, copii mai mari?)

ex: mie imi era frica de caini din fata blocului pana am gasit o metoda: m-am uitat fix la unul din ei ... mult timp (fix, l-am privit fix in ochi, nu am clipit), apoi el a clipit si a plecat :-/ si acum ma intreb dc?

Nu mi-e frica de nimeni.. Si daca te intrebi de ce a plecat cainele sa stii ca am raspunsul : Tu i-ai incalcat teritoriul , faptul ca l-ai privit drept in ochi fara sa pleci de pe teritoriul sau inseamna ca ti-a cedat tie locul.. acuma esti "The king of the scara blocului" , GG.

Frica sa vin de la scoala? In cazul meu, nu, am o varsta :) . Acum 6 ani, cand eram in clasa a 10-a am mers pe jos de la scoala pana acasa, aproximativ 17 kilometri, pe timp, hai sa nu zic iarna, oricum era prin decembrie, si noaptea. Am ajuns acasa la 01:30, si tot nu mi-a fost frica. Nu stiu daca ati auzit de tiganii din Buzescu, daca ati auzit, e bine, am trecut printre vilele lor pe ora 24:00 cand veneam de la scoala, si nu avea de ce sa-mi fie frica, totusi nu suntem in jungla

Edited by Juanito

Eu ajung cel mai tarziu la 15:00 de la scoala, nu are de ce sa -mi fie frica, d'oh :|

In legatura cu cainii, am mai avut eu incidente, dar nu spre scoala / de la scoala.

In fiecare zi scap la 2 , incep la 8 ( cl a-8-a ) , dar pt ca stau la o vila de la marginea orasului fac naveta , dar nimeni nu sa luat de mine inca ;)

Mie nu-mi este frica, deoarece nu trebuie sa-ti fie frica...De exemplu daca un caine sau un boschetar se leaga de tine, ca exemplu eu am mereu un briceag la mine si ma apar, daca nu, lupt...Deci autoapararea e cea mai buna !

Mie nu-mi este frica, deoarece nu trebuie sa-ti fie frica...De exemplu daca un caine sau un boschetar se leaga de tine, ca exemplu eu am mereu un briceag la mine si ma apar, daca nu, lupt...Deci autoapararea e cea mai buna !

M-a facut sa rad chestia cu cainele :))

cati ani ai ?

Eu ies la 12 , [nu is la gradinita,dar aici asa este sistemul ,facem doar 4 ore,intr-a 9-a ] ,si nu am de ce sa ma tem,sunt si aproape de casa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.