Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Vechiul B-Zone RPG | Aminitirle noastre .

Calvin

Recommended Posts

Pad_Vlad , ai fost in comunitate acu 4-5 ani ( cand eram si eu ) ca te stiu.. dupa ceva timp te-ai retras..

Apoi in Martie 2010 ai rasarit si tu cand erai paralel cu jocu si faceai topicuri ca sa pui o intrebare de-aia ca-n filmele cu prosti...si tu vii si ne zici noua ca erai de la inceputuri.

Degeaba marai tu de Spawn .. ca e mai vechi ca tine cu aproape 1 an.. si nu numai diferenta de vechime este mare , ci si diferenta dintre IQ tau si IQ lui..

Intreabal pe bobo cati ani are breaks ? comunitatea vreo 5-6 ani ca sigur, aveam admin pe serverul lui de CS si avea si de GG tinut pe PC lui parca. era subdomeniu zapto ...

Bobo, Thomas va rog raspundeti aici...

@ Am fost la clau_bv in factiune intrebatil, aveam un cont de la un prieten si pe atunci dar eram incepator.

doOoKieeEe aka a1s.
Goantza

Ei ce au facut pentru aceasta comunitate =)) ( fara suparare ).

Sinnede , nu esti in stare sa faci o asemnea lista, ai uitat o gramada de oameni, acum iti strang 20 usor.

Xtyle, F4L Oasis, Van,F4L Blade, Hooliganu ( lider de 3 ori, dar nu l-ai pupat undeva si l-ai uitat? ), Rizi , Shlomy, F4L Caed, F4L Dubliss , F4L Zuzu ,F4L Oaccc ,Cr1spy , 0merta, GhostX , Piticul , Snifel04 , nick15 , Ciupanezu, Woozie ...

Apreciez ca m-ai pus pe lista :*

Imi aduc aminte, cand eram mai pe la inceput, intrasem in Medici (prima factiune) si dupa 10 minute de la invite, a lasat lideru o.O si eu eram tare suparat ca nu avea cine sa-mi dea uninvite, vroiam sa ies, era urat in medici :)) (singuru lucru care mi-a placut la medici, a fost faptul ca faceam bani prin /heal si dadeam /heal 1000 de l-am lasat pe varmiu (Traista -> Qwerty -> Holm -> Radu. [in prezent] ) si "eram bogat"

Apoi, dupa medici, m-am dus ng :)) Si tin minte ca avea MasterTrap21 wanted 6 Runner :)) Luam noi un motor de la PD, ma duc dupa Master (eram cu Traista) si incep sa fac DB pe el :)) Si el din admin (si sa ne mai alerge putin ca nu aveam ce face la ora 3 dimineata, isi repara masina :)) din admin). Atunci, ce sa stim noi de admin, ce face, cum este :)). Ce ne gandim noi ? Hai sa-l sunam pe Mastertrap. Il sunam noi pe MasterTrap si ii zicem ca are cod :))=)) si sa scoata codu ca nu e corect. =)) Eram si noi incepatori, nu stiam nimic:)) Prima oara, mi-a dat Kick. Intru la loc pe server si il sun iar si ii zic ceva de genu : "hai ma Master, fii fair-play macar. Ne vezi tu pe noi ca folosim cod ? Atunci tu de ce folosesti? " =)). Imi da el iar Kick "Next Ban" :)). Nu a mers nici atunci. Ne-am gandit sa-i facem post la Complaints =)) ( http://b-zone.ro/forum/topic/9905-plangere-mastertrap21/ ).

Au fost vremuri frumoase pot spune, chiar era mult mai distractiv inainte. Acum, parca nu mai e chiar asa (tepe cu masini/case, afaceri cu euro, codati... etc) Parca nu mai e ca inainte cand erau maxim 150 playeri, dar aia la locul lor.

We...din cate imi aduc aminte si eu sunt pe lista aia ?:)) eram StEvEn_sEgAl,Vyc3nz0 (dar conturile astea le-am pierdut) si dupa am avut Dark02,eram cu balon in TCC care luasem ban pe el pt hack :| dar nu a fost adevarat,cred ca era de la lag...ma rog :)) am avut BadDarck si acum Toretto.Corleone...

Mai sunt fosti membrii,care inca mai joaca unii : Mada_Linux , Michael. , Drag0s , Fivelici0us , Fumylici0us (Fumy) , cRistaL , d3nys. , alt_nick , NorBy , MariuS.007 , sebYYYY (Woozie) Scorpion , Skorpio , [Deagle]Rizi (Rizi) , ByCorleone , Hooltras. , [F4L]Mosu (Mosu) , Shlomy , Smaerd , AbcRo , [F4L]MiTza (Tom.Capone) , dRagoS03 ( AdyTzu) , aLLx , alpiNe , Faust , Razvan14 , danu95 , Emanuell , [F4L]caed , Kamicazes , SeNz0r , Spawn , x10sion , ZuZu , TomB , vaN , At0m , Snizel , nExT , [F4L]Klaudiu ... daca mai sunt,o sa revin cu edit,promit! :D

Pe atunci, eram [DeAgLe]ShlomY ;))

Pe Darkilic, il mai stie cineva? Sau l-ati uitat ?

Apreciez ca m-ai pus pe lista :*

Imi aduc aminte, cand eram mai pe la inceput, intrasem in Medici (prima factiune) si dupa 10 minute de la invite, a lasat lideru o.O si eu eram tare suparat ca nu avea cine sa-mi dea uninvite, vroiam sa ies, era urat in medici :)) (singuru lucru care mi-a placut la medici, a fost faptul ca faceam bani prin /heal si dadeam /heal 1000 de l-am lasat pe varmiu (Traista -> Qwerty -> Holm -> Radu. [in prezent] ) si "eram bogat"

Apoi, dupa medici, m-am dus ng :)) Si tin minte ca avea MasterTrap21 wanted 6 Runner :)) Luam noi un motor de la PD, ma duc dupa Master (eram cu Traista) si incep sa fac DB pe el :)) Si el din admin (si sa ne mai alerge putin ca nu aveam ce face la ora 3 dimineata, isi repara masina :)) din admin). Atunci, ce sa stim noi de admin, ce face, cum este :)). Ce ne gandim noi ? Hai sa-l sunam pe Mastertrap. Il sunam noi pe MasterTrap si ii zicem ca are cod :))=)) si sa scoata codu ca nu e corect. =)) Eram si noi incepatori, nu stiam nimic:)) Prima oara, mi-a dat Kick. Intru la loc pe server si il sun iar si ii zic ceva de genu : "hai ma Master, fii fair-play macar. Ne vezi tu pe noi ca folosim cod ? Atunci tu de ce folosesti? " =)). Imi da el iar Kick "Next Ban" :)). Nu a mers nici atunci. Ne-am gandit sa-i facem post la Complaints =)) ( http://b-zone.ro/forum/topic/9905-plangere-mastertrap21/ ).

Au fost vremuri frumoase pot spune, chiar era mult mai distractiv inainte. Acum, parca nu mai e chiar asa (tepe cu masini/case, afaceri cu euro, codati... etc) Parca nu mai e ca inainte cand erau maxim 150 playeri, dar aia la locul lor.

s-au atunci cand mi-ai facut post sa iau ban ca mi-a dat mastertrap21 combat shotgun :|=))

Err, Cocaine(fost admin) .. nu-l mai tineti minte :)

Torreto, Tom.Capone n-a fost niciodata in [F4L].

Intreabal pe bobo cati ani are breaks ? comunitatea vreo 5-6 ani ca sigur, aveam admin pe serverul lui de CS si avea si de GG tinut pe PC lui parca. era subdomeniu zapto ...

@ Am fost la clau_bv in factiune intrebatil, aveam un cont de la un prieten si pe atunci dar eram incepator.

Pad_vlad crezi ca ne intereseaza ce ai facut tu ? ca ai avut admin pe CS ? si pe GG ?

NU NE INTERESEAZA. ai fost... esti... si vei fi intodeauna un ra7**

Ati uitat de Cocaine, MR.GhostX, BattLelord .. Rapboy65 si sunt multi altii

pad, nu conteaza ca tu joci SA-MP dinainte sa apara GTA San-Andreas, Conteaza ce imbunatatiri ai adus serverului si cat lai ajutat sa creasca.

Ce vrea sa insemne chestia asta ?

L-ai uitat pe Anak1n

Exact razvane, cocaine super admin !

Aveam level 1 si 12/8 si m-a invatat sa dau /buylevel si mi-a dat si 100k fara sa dau report nimic :| stiu ca eram intre materials get si CNN, ce vremuri ! REMEMBER !!

Spawn cand eu stiam de breaks tu nu stiai ce e acela sa-mp cred este vreo 5-6 ani ca sigur Thomas, Bobo stie asta foarte bine stiam multe comunitati mari, Bobo, Thomas va rog raspunde-ti la acest topic, @ Spawn jucam cu alte nick-uri am fost la clau_bv in LCN cu asassinul, ciupanezu si multi alti era si balon ... eu eram mai incepator pe atunci si prefeream doar CS-ul.

Du-te ba la scoala,invata sa scrii si apoi foloseste nick-ul ,,Spawn'' in posturile tale.

Frumos ca Stal1n apare in lista, culmea e ca ii si primul ... daca ala e "nume mare in SA-MP" atunci eu is popa. Mai sunt si altii care n-au ce cauta acolo, nu zic numele lor dar la Stal1n nu m-am putut abtine. In fine, topicul ramane inchis.

EDIT: Pe Omega16 (Daniel_F acuma) nici macar nu l-ati trecut, rusine.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.