Jump to content

Ce Laptop sa cumpar?

Share

Recommended Posts

Sincer?

Sony Vaio.

Daca esti din Bucuresti , cauta pe toate site-urile magazinelor de electronice..

Domo,Flanco,E-mag..toate astea.

Intr-adevar , laptop-ul este vreo 35 de milioane , dar cum ai facut tu rost de 30 , nu te mai incurci de 5 milioane.

P.S : Eu am Hp si e foarte bun , imi merge Gta 4 ,Formula 1 2010 si alte jocuri.

Sincer?

Sony Vaio.

Daca esti din Bucuresti , cauta pe toate site-urile magazinelor de electronice..

Domo,Flanco,E-mag..toate astea.

Intr-adevar , laptop-ul este vreo 35 de milioane , dar cum ai facut tu rost de 30 , nu te mai incurci de 5 milioane.

P.S : Eu am Hp si e foarte bun , imi merge Gta 4 ,Formula 1 2010 si alte jocuri.

Tu ce hp ai?

Sa cumperi un Sony Vaio vorba lui Frank.Eu am un Vaio de 1 an si nu am nici o prb. cu el cand nu stau la comp stau la el si merge la perfectie!

La asta ma gandeam si eu dar nu eram sigur.

Ce ziceti de Hp625 e bun?

Eu iti recomand Fujitsu sau ASUS, sunt ambele bune. si destul de ieftine.

Fujitsu are unchimiu si e naspa rau de tot il are de 2 ani si nu il mai tine deloc bateria il tine ca un pc mereu la curent/

imi iau un Hp am dat comanda de la emag uitati link : http://www.emag.ro/laptopuri/laptop-hp-compaq-presario-cq61-435sq-cu-procesor-intel-174-pentium-174-dual-core-t4300-21ghz-4gb-500gb-nvidia-geforce-g103m-512mb-freedos--pWG682EAB1T

Din cate stiu eu, daca nu ma lasa memoria DELL erau celele mai bune laptopuri, uite-te pe site-ul lor si vezi daca iti convine un model..

Pentru jocuri e recomandat ceva gen dual de 2.5 + , vreo 2 gb ram si o placa bunicica

iati Sony Vaio dar sa stii ca ala ajunge pana la 60 de mil dar are

Intel Core™2 Duo Processor T7400(2.16 GHz)

4Gb ram

160GB (HDD recovery storage max: 7GB*4, C: Remain) Serial ATA, 5400rpm

NVIDIA® GeForce® Go 7400 notebook graphics processing unit(GPU) (SPEED MODE) /

Intel® Graphics Media Accelerator 950 (STAMINA MODE)

Si multe altele vezi aici

Nu mai recomandati VAIO pentru jocuri. In primul rand e office laptop, iar in al doilea rand depaseste cu mult bugetul lui.

Cele mai bune laptopuri pentru jocuri sunt MSI. Uita-te peste asta, 2600LEI - i5, 4GB DDR3, nVidia 310M 1GB, HDD 500GB, mai mult de atat nu se poate in banii astia si e cu mult superior pe langa ce ai zis tu de la eMag.

Nu mai recomandati VAIO pentru jocuri. In primul rand e office laptop, iar in al doilea rand depaseste cu mult bugetul lui.

Cele mai bune laptopuri pentru jocuri sunt MSI. Uita-te peste asta, 2600LEI - i5, 4GB DDR3, nVidia 310M 1GB, HDD 500GB, mai mult de atat nu se poate in banii astia si e cu mult superior pe langa ce ai zis tu de la eMag.

Ar fi bun.

Sony Vaio.

Eu zic ca e cel mai potrivit.

Daca zice 2-3 nu mai zice si tu pentru un +1

Din cate stiu eu, daca nu ma lasa memoria DELL erau celele mai bune laptopuri, uite-te pe site-ul lor si vezi daca iti convine un model..

Pentru jocuri e recomandat ceva gen dual de 2.5 + , vreo 2 gb ram si o placa bunicica

Mersi Blade imi iau Dell

Topic Closed

Edited by Catalinyo

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.