Jump to content

Creaţii MrYonutz

MrYonutz
 Share

Recommended Posts

Da. Am stat o ora si ceva sa-mi vina ideile si sa gasesc toate alea, da' am facut-o la misto.

Warn up amandoi. ;) ;)

Doar imi exprimam opinia in legatura cu chestia aia pe care o numesti creatie, asta dupa ce te-ai milogit de noi sa comentam aici. ;)

Da. Am stat o ora si ceva sa-mi vina ideile si sa gasesc toate alea, da' am facut-o la misto.

Warn up amandoi. ;) ;)

Ca bine zise domnu' Krysty, proaste ideei ai avut la creatia asta.. proaste rau..

Doar imi exprimam opinia in legatura cu chestia aia pe care o numesti creatie, asta dupa ce te-ai milogit de noi sa comentam aici. ;)

Ca bine zise domnu' Krysty, proaste ideei ai avut la creatia asta.. proaste rau..

Sa lasam mistourile de o parte si sa ne aducem aminte de scopul acestui topic.

Nu e un topic de discutii.

Nu vreau sa ma puneti in situatia de a cere sanctiunoarea voastra.

A revenit bossu, postează şi el creaţii să facă +1.

Cât despre lucrări, sunt frumoase. $@L

Boss, +1 faci tu, nu eu. ;)

Mersi de complEmente. Apreciez enorm. Ma ajuta sa ma perfectionez si sa-mi ating telurile.

@@MrYonutz, imi place cum ai editat poza si imi place cum ai reusit sa evidentiezi norii :). Prima data cand am vazut o masina m-am gandit la un VT. Ce zici, faci un VT ca o urmatoare lucrare? :> Ceva complicat.

Ceva simplu. VT + photo edit.

6P8gwRz.jpg

Original

r2DdHyF.jpg

Ce i-ai facut la bot , zici ca e dric , nu ma pricep eu in VT asa cum le ai tu , dar mie unu asa imi da impresia ca e masina de carat morti... probabil din cauza ca ai lasat-o putin jos.

Edited by FreeedoM

Ce i-ai facut la bot , zici ca e dric , nu ma pricep eu in VT asa cum le ai tu , dar mie unu asa imi da impresia ca e masina de carat morti... probabil din cauza ca ai lasat-o putin jos.

Am lasat-o putin mai mult jos.

In fata se vede asa probabil din cauza ca am marit prea mult janta...

@@MrYonutz, pentru copaci puteai folosi niste brushuri de tip frunza la un size foarte mic. Mai sunt si alte metode de a sterge (le vazusem pe youtube, daca vrei poti cauta) dar nu m-am intalnit niciodata cu o astfel de situatie ca sa le folosesc.

Am vazut un tutorial de 8 pagini pe internet. Mai bine raman la logo si semnaturi :)).

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.