Sebiche Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 In acest topic am sa va prezint culorile fiecarei factiuni in parte si cele din afara factiunilor, adica toate culorile din "score". Am creat acest topic pentru cei nou-veniti pe server, pentru a le usura acomodarea aici. Civil: AFK: Police Department: Federal Bureau of Investigations: National Guard: Hitman Agency: The Corleone family: The Barzini family: The Tattaglia family: The Paterno family: The Stracci family: The Cuneo family: Mayor: Taxi Cab Company: News Reporter: Tow Car Company: Fireman/Paramedic: School Instructor: Sper ca v-am ajutat cu acest topic! Link to comment Share on other sites More sharing options...
v1pEr Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 Felicitari pentru efortul depus, le va fi de folos incepatorilor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonio Vercetty Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 gg pentru munca depusa,folositor noilor veniti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LorDyX Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 Frumos lucrat, ii va ajuta pe cei noi. Bravo ! Imi place sa vad ca inca cineva isi da interesul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ken Williams Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Cred ca isi dadeau si ei seama singuri Link to comment Share on other sites More sharing options...
psihidelick Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Inainte de toate, iti propun sa inveti sa folosesti limba romana, topicul asta nu are cum sa fie pus ca " pinned ", vrei sa-ti spun de ce? ti se pare corect " Culorile facitunilor? " nu mai ucide limba romana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DieseL Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Ai un +, bravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alinhd04 Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 felicitari pt efortul depus , pt incepatori o sa ii ajute mult chestia asta ai un + de la mine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebiche Posted March 5, 2011 Author Share Posted March 5, 2011 Inainte de toate, iti propun sa inveti sa folosesti limba romana, topicul asta nu are cum sa fie pus ca " pinned ", vrei sa-ti spun de ce? ti se pare corect " Culorile facitunilor? " nu mai ucide limba romana. Eroare de tastatura, pentru cultura ta generala, stiu mult mai multa romana decat crezi tu .. + Pentru ca am pus o litera in locul alteia, la tine inseamna ca nu stiu romana? Sa fim seriosi acum! ++ Am cerut eu sa fie pinned? arata-mi unde am spus asta. Eu nu am facut acest post pentru a fi mai cunoscut, sau ceva gen, l-am facut pentru a-i ajuta pe cei incepatori, daca nu apreciezi munca mea, poti da un - fara alte comentarii banale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yash Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 gJ , nice tutoreal Psihidelick , iti propun sa deschizi un topic '' Fac meditatii la limba romana '' si venim sa ne inveti tu romana da? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabb Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Alt exemplu pentru civili nu ai gasit? Oricum closed.. deoarece fiecare vine si se baga in seama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.