Jump to content

Problema memorie C:

Stepf Richter
 Share

Recommended Posts

Nume: Stefan Richter.

Varsta: 15.

Ce problema ai?: Memoria din C: scade constant.

O scurta descriere a situatiei:Am in partitia C: ~30GB in total. De la un timp, memoria mea din C: incepe sa se imputineze. Am observat ca am 10GB ocupati cu...nimic. Am am liber 0 bytes. Din cauza aceasta nu pot face multe, nu pot instala aproape nimic. Am spusa ca "scade constant". Acum nu mai scade. Din 0 nu mai poate sa scada.

Screenshot: C: Partiton

Alte precizari: Multumesc. Doar vreau sa stiu ce este. Virus sau altceva, si cum pot remedia.

1. L-am luat, nu a gasit nimic, nu am mai mult de 15 GB fisiere temporare. E aproape imposibil.

2. Dupa cum am spus, nu pot instala nimic, memoria nu-mi permite.

Alte idei? Sa nu-mi spuneti ca trebuie sa reinstalez Windows. Asta e ultimul pas pe care o sa-l fac.

odata am instalat ceva din greseala in C,am dat cancel si dupa imi scadea memoria treptat pana a ajuns la cativa MB.

am formatat C pentru ca nu stiam ce sa fac.

sper ca nu considerati post aiurea,am spus ce am patit

am avut si eu aceasta problema..dar eu foloseam fraps

Daca folosesto fraps ca sa filmezi / ss uite-te unde se salveaza si cat ocupa...eu aveam 50 GB ocupati de fraps,..

Daca nu ai fraps..sincer nu stiu ce sa fac..

Posibil si folder-ul de download se ocupa. Si tine minte ca tot ce ai pe Desktop intra in C:

Si eu aveam aceeasi problema, aveam un folder de downloads de 20 de GB o.O Acum am facut o arhivare pe cealalta partitie si e ok.

Verifica desktop-ul, FRAPS si downloads.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.