Jump to content

B-Zone -> Semnatura

Vennom
 Share

Recommended Posts

E simpatica :D Doar ca ma deranjeaza miscarea lui . Ma enerveaza ca se inclina spre partea de jos dar imediat ce se termina apare din pozitia initiala . trebuia sa o faci sa se incline pana jos si sa se duca inapoi sus .

E simpatica :D Doar ca ma deranjeaza miscarea lui . Ma enerveaza ca se inclina spre partea de jos dar imediat ce se termina apare din pozitia initiala . trebuia sa o faci sa se incline pana jos si sa se duca inapoi sus .

Idem. Sau sa se scufunde si dupa sa revina usor in pozitia initiala.

Idem snooper,ma deranjeaza cum se misca si O si cu - cand apar la loc sus parca tremura si celelalte se tot misca in continuarea,daca era trebuia sa le faci pe toate la fel :).

Oricum,bravo pentru efort si dupa mine asa e frumoasa dar incearca sa faci ce a zis snooper si ar arata mai bine si daca e revino cu edit :).

Pai o sa revin cu una care sa va placa maine dimineata ;) O sa revin cu edit la primul post :D

NEW Gata am pus una noua...Astept pareri / critici ca sa vad cum sa o fac pe urmatoarea :)

Edited by 0 Vennom 0

Ehhh stiu dar e facuta in fuga inainte sa plec la sc :)) ...Pt ca am zis ca pun dimineata una si am uitat ca tre sa ma duc la dentist dimineata si cand am venit m-am apucat rpd de ia...

P.S Am facut si avatarul...Il gasiti la primul post...

Edited by 0 Vennom 0

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.