Jump to content

Suvenir B-zone Samp !

RiddeRee wtf
 Share

Recommended Posts

M-am hotarat sa desenez fiecare lider de mafie cu skinu corespunzator fiecaruia! Si sigla b-zone!

77096668976352738966.jpg

95426110907659624496.jpg

Imi cer scuze de calitate nu e nevoie sa va spun eu numele la fiecare cred ai stiti...

Dragut, dar mi se pare ca atunci cand ai facut sigla b-zone ai pus foaia pe ecran ;) .

Stai flex ca nu e pe ecran + ca am facut desene de 1000 de ori mai reusite si nu au fost eracn acuma ramane la parerea voastra!

Ai mai realizat tu un desen , cel cu masina daca nu ma insel si era foarte frumos.

Nu mai are rost sa spun ca si asta este foarte frumos.

Felicitari!

Chiar ai talent, si nu pune la suflet toate rautatile care sunt scrise aici, ori ca e facut pe ecran ori ...

Ai mai demonstrat ca te pricepi .

Tine-o tot asa.

Ai mai realizat tu un desen , cel cu masina daca nu ma insel si era foarte frumos.

Nu mai are rost sa spun ca si asta este foarte frumos.

Felicitari!

Chiar ai talent, si nu pune la suflet toate rautatile care sunt scrise aici, ori ca e facut pe ecran ori ...

Ai mai demonstrat ca te pricepi .

Tine-o tot asa.

Am vazut si eu cealalta imagine creata de tine cu creionul ;))) Cum spune si Frank, ai talent !

M-am hotarat sa desenez fiecare lider de mafie cu skinu corespunzator fiecaruia! Si sigla b-zone!

77096668976352738966.jpg

95426110907659624496.jpg

Imi cer scuze de calitate nu e nevoie sa va spun eu numele la fiecare cred ai stiti...

Ai folosit si creion d-ala din carbune, sau cum se zice?

gg,m-am inselat cand am spus...stii tu ce :))

foarte frumos,cel mai reusit e a lui oacc si al lui oasis...foarte frumos.

sa mai faci desene,chiar mai vreau sa vad..

Edited by Gat

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.