sprites Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 Salut , numele meu este Vlad , joc de mult pe B-zonesi de cate ori vati intrebat frate daca as fi lider frate etc Parerea mea este ca uni liderii nu prea mai ''Lucreaza'' pentru factiune asa bine ! Dau un exemplu : Stracci , Barzini ,PD , Taxi Astea 3 sunt cele mai ocupate , de ce ? , pentru ca au liderii care se ocupa De ce sa nu se dea sansa si altor playerii sa menrina o factiune ? mereu aceasii oamenii ? de ce nu am putea sa ocupam si noi Inainte cuneo , tataglia Fireman/paramedic si nici NG nu prea mai este instarita ! La tataglia , nici nu mai vorbesc sau paterno , eu cred ca ar fi bine sa se schimbe uni liderii sa se faca o sedinta de admini in care se va discuta uni liderii !!! Dau un ex: oantah nul cunosc nu stiu cine e , dar la lvl lui este app cel mai acctiv player! Delux23 : Mereu este pe server , are vechime dar nu are voie la o sansa de ce ? pentru ca sunt uni lider care nu se ocupa cam deloc !!!! Eu spun ocupatie : Adica sa organizeze nu sa faca asa Ex : ii dau invite lu asta eu ies , sublideru da teste cu el nui bine asa deloc , asta nu inseamna ca el se ocupa de server Alt ceva : In legatura cu faza cand se da lider , ar trebui facut un TOPIC pentru cererii lider ,unde se vede ce are omul in cap si tot asa serverul este RPG ! ar fi buna o cerere pe forum cand nu este lider la o factiune , sa ai de unde alege asa ar fi ok ! Astept doar PRO / contra ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sEnzaTioN Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 PRO ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
daryuS Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 Nu stiu ce ai tu impotriva .. ca lideri sunt inactivi . si nu cred ca ai vazut vrun lider dintro factiun pasnica/mafie/departament care sa nu intre cel putin 1 saptamana . Mai au si ei alte treburi nu doar sa se joace samp , poate ca unii au -meditati -antrenamente -au o problema de familie -au multa treaba , etc sunt multe probleme de zis. De ce sa se schimbe liderii ? cand acestia au destule experienta ca lider Apropo doar mii se pare mie sau ai facut acest topic ca sa bati "apropouri" ca sa incerci sa iei tu lider ?) Se vede ca esti no-lifer , Bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan phR Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 Nu stiu ce ai tu impotriva .. ca lideri sunt inactivi . si nu cred ca ai vazut vrun lider dintro factiun pasnica/mafie/departament care sa nu intre cel putin 1 saptamana . Mai au si ei alte treburi nu doar sa se joace samp , poate ca unii au -meditati -antrenamente -au o problema de familie -au multa treaba , etc sunt multe probleme de zis. De ce sa se schimbe liderii ? cand acestia au destule experienta ca lider Apropo doar mii se pare mie sau ai facut acest topic ca sa bati "apropouri" ca sa incerci sa iei tu lider ?) Se vede ca esti no-lifer , Bafta Se vede ca ni ai 7 ani de acasa ! Vad ca el doar isi spune opinia , nu trebuia sa reactionezi ca un.... Alt ceva , mereu se intampla la ei sa fie inactivi? Pe fiecare zi au meditatii? PRO ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAGONNASU Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 EDIT : retrag Link to comment Share on other sites More sharing options...
IonuC Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 Salut , numele meu este Vlad , joc de mult pe B-zonesi de cate ori vati intrebat frate daca as fi lider frate etc Parerea mea este ca uni liderii nu prea mai ''Lucreaza'' pentru factiune asa bine ! Dau un exemplu : Stracci , Barzini ,PD , Taxi Astea 3 sunt cele mai ocupate , de ce ? , pentru ca au liderii care se ocupa De ce sa nu se dea sansa si altor playerii sa menrina o factiune ? mereu aceasii oamenii ? de ce nu am putea sa ocupam si noi Inainte cuneo , tataglia Fireman/paramedic si nici NG nu prea mai este instarita ! La tataglia , nici nu mai vorbesc sau paterno , eu cred ca ar fi bine sa se schimbe uni liderii sa se faca o sedinta de admini in care se va discuta uni liderii !!! Dau un ex: oantah nul cunosc nu stiu cine e , dar la lvl lui este app cel mai acctiv player! Delux23 : Mereu este pe server , are vechime dar nu are voie la o sansa de ce ? pentru ca sunt uni lider care nu se ocupa cam deloc !!!! Eu spun ocupatie : Adica sa organizeze nu sa faca asa Ex : ii dau invite lu asta eu ies , sublideru da teste cu el nui bine asa deloc , asta nu inseamna ca el se ocupa de server Alt ceva : In legatura cu faza cand se da lider , ar trebui facut un TOPIC pentru cererii lider ,unde se vede ce are omul in cap si tot asa serverul este RPG ! ar fi buna o cerere pe forum cand nu este lider la o factiune , sa ai de unde alege asa ar fi ok ! Astept doar PRO / contra ! Contra. Argumente: Fiecare lider are un sublider sau cel putin un om care sa-l compenseze in munca sa de lider. Pentru a fii lider trebuie sa ai un comportament adecvat, sa sti regulile acelei factiuni, sa fii activ si nu in ultimu rand, sa respecti fiecare player in parte, fie ca merita sau nu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daryuS Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 Se vede ca ni ai 7 ani de acasa ! Vad ca el doar isi spune opinia , nu trebuia sa reactionezi ca un.... Alt ceva , mereu se intampla la ei sa fie inactivi? Pe fiecare zi au meditatii? PRO ! pharrel tu nu ai treaba ? ... sau te bagi doar asa ... ca sa te afli in seama sau si tu esti no-lifer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 Orice jucător BUN va primi o șansă mai devreme sau mai târziu. Dacă cineva joaca 18/24 ( un exemplu banal ) pe server, nu înseamnă că are capacitatea de a fi lider. Trebuie să știi unele lucruri și să ai unele calități, Armando a enumerat doar câteva dintre ele. Sunt sigur că cei puși în poziția de a alege lider nu dau cu banul și gata, s-a ales noul lider. Cât despre inactivitate, ce pot spune, dacă tu nu-i vezi activi nu înseamnă că nu se ocupă de facțiune. Ai dreptul la o părere și ți-ai exprimat-o, dar nu întotdeauna părerea ta coincide cu părerea altora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan14 Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 Ce inseamna asta ?crezi ca daca oricine ar avea sansa la lider , nu s`ar duce drq serveru ? Thomas trebuie sa aleaga dintre toti cel mai bun , nu un newbie fara nume sau chestii de genul asta ... asta e un apropo , auzi , tu crezi ca meriti lider ? NU .. ca sa devii lider trebuie sa ai vechime, si sa realizezi ceva intr`o factiune .. sa faci lucruri importante.. asa iei lider .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moartea Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 Liderii se aleg in functie de faptele facute intr-o factiune , cat de mult au ajutat-o , ce au facut in ea , cat de activ e , trecutul si altele . Nu inteleg de ce te-ai trezit sa faci un topic ca asta ? sunt altii care joaca de 1-2 ani si nu au facut asa topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mages Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 Ca sa primesti lider trebuie sa fi ales de cei din RPG-Staff si nu printr-un topic facut aiurea pe forum cu subiectul: "Merit lider? Pro/Contra", si deasemenea o vechime pe serverul de sa:mp. Un lider trebuie sa stie sa scrie corect gramatical, din postul tau am vazut cu ochiul liber fara sa analizez cuvant cu cuvant cel putin 3-4 greseli gramaticale. Deci nu, nu primesti lider. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasy Bledea Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 CONTRA ! Ce ai vrut sa demonstrezi cu postul tau?-Ca tu esti demn de lider?-Lasa-ma frate,fa ceva bun si folositor pentru aceasta comunitate sa fi vazut cu ochi buni,cu topicuri deastea fi sigur ca nu esti vazut BINE ! Bye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabb Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 Nu isi are rostul topicul.. Ce inseamna pentru tine un lider activ ? A sta ca disperatul 12 ore pe samp ca sa 'satisfaca' pe unii ? Liderii is alesi cu destul de multa grija si niciunul dintre ei nu a fost ales gresit.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.