Jump to content

[Winner SebastHiaNa][B-Zone Battle]Eusebioo vs. Sebasthian.

Fafka
 Share

Recommended Posts

Numele meu: Eusebio.

Numele celui provocat: Sebasthian

Tema luptei: Libera..ce te duce imaginatia.

Dimensiuni ( maximă / minimă ): No limit.(da nu large piece)

Deadline time posting : 2..maxim 3.

Succes!

Vote 2 , culorile sunt exceptionale , textul frumos fata de #1.

DESIGNER: Vot anulat. Unde vezi tu text?

Edit : nu M-am referit ca #1 are text , m-am referit ca este frumoasa fata de lucrarea #1 .

Edit after moderator edit. Next time warn up.

Edited by Stepf Richter
Argument aiurea.

Vote 2. imi plac culorile si fata :)

DESIGNER: Vot anulat. Cautati niste argumente mai solide.

Edited by Stepf Richter

Deja cand aud astfel de voturi nu imi mai vine in viata mea..sa fac battle..a zis unu un lucru acum toti "imi plac culorile" :-J...se vede ca nu stiti un gram de photshop..dar na fiecare cu parerea lui :-J votati in continuare.

Nu stiti sa veniti cu un argument solid..mi-as dori sa fie si juriu battle..poate asa s-ar decide cu adevarat care a avut o lucrare mai buna.

DESIGNER: Mai faci multe posturi pentru +1? Este topic de discutii si pareri, sau battle?

Edited by Stepf Richter

Vote #1 dar strica acel negru din dreapta( Parerea mea) Frumoase efectele de la roti

De ce nu am votat lucrarea a doua? Deoarece sunt niste dreptunghuri cu un brush pe...hue benuiesc si un text care arata foarte urat acolo(parerea mea)

1. Mult prea mica sa inteleg ceva adica am stat 1 min sa-mi dau seama ce este, cu toate ca sunt frumoase efectele.

2. Originalitate, imi place mult ideea culorilor bravo, pacat ca strica textul.

VOTE 2

Vote 1

Texturile bine integrate. Smudge frumos la roti. Imi place la roti ca ai luminat centrul efectului. Nu imi place ca e prea luminata partea din stanga iar cea din dreapta e in intuneric, prima data m-am chinuit sa observ despre ce e vorba in lucrare, mi-am dat seama abia dupa ce a spus cineva de mai sus ceva despre roti.

La 2... nu prea e lucrata. Culori calzi sus si jos , dupa in centru culoare rece ? Nu da asa de bine...

Votez cea dea doua lucrarea(text urat, scoade din opacity).

Prima lucrare este un mare semn de intrebare, la prima vedere. Oare sa fie un gladiator? O masina? Sau cine stie ce, poate nici acum nu mi-am dat seama ce este.

Guest Rogue X

Vote 2 imi place foarte mult imbinarea culorilor si fata este draguta.

Edited by Rogue X

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.