Jump to content

[SOLVED]Am o problema cu Monitorul meu..

Dean
 Share

Recommended Posts

Salut, am download`at intr`o seara niste poze(sunt sigur ca nu erau virusate, iar PC-ul meu nu este virusat), si cand le`am pus pe Dekstop(Nu ca imagine, ca Icon).. si arata la fiecare Icon/Folder depe Dekstop cu Albastru contur...de la ce este?? si cum pot rezolva?:(

arata ca si cum le`ai fi luat pe toate cu CTRL+A !

Edited by Dean

nu merge cum ai zis acolo sa schimb Icon, tot lafel se vede, iar cand fac poze, fac cu print , intru in paint, o salvez..etc , uite o poza, aseara nu am putut pune, am schimbat fontu culori ca sa se vada cat mai putin ca imi sta pe creieri:( e acel galben inchis rau, ca si cum ai fi luat cu CTRL+A uite:

57918893137134818311.jpg ce pot face?!

PS: la cel mai bine Icon se vede la Google Chrome sau My Document's / Computer , acolo se vede mai bine conturu!

Edited by Dean

:)

era şi un tutorial pe forum aici pentru a merge xp mai bine

să dezactivezi functiile care nu sunt necesare şi manâncă din resurse degeaba ,ex animatia când dai la o fereastră de la un folder să se duca in bară ramâne urma aia

câteva fractiuni de secundă în urmă ,sau când muti folderu'ul , muti cu totu se vede tot fiolderu'ul poti face să se mişte doar rama şi când dai drumu voila merge si folder'ul ( acestea sunt de la windows deoarece când il instalezi el vine basic:) , setările de bazâ )

aşa să trecem la subiect :

click dreapta pe My computer -> Properties -> la sistem properties alegi Advanced -> Primul Settings -> apoi alegi a 3 optiune (adjust for best performance ) si din lista aia bifezi ultimele 2 optiuni , dai ok ok etc:D cam atat

acum ar trebui să-ti dispară

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.