Jump to content

Seul 2011 - Chevrolet Mi-ray Concept

South James
 Share

Recommended Posts

La Salonul Auto de la Seul 2011 Chevrolet prezintă în premieră mondială Chevrolet Mi-ray Concept, un prototip care aduce un omagiu adus istoriei modelelor sportive.

Cei de la GM descriu maşina ca fiind una mică şi deschisă asemenea lui Chevrolet Monza SS din 1963 şi uşoară şi puternică precum Chevrolet Corvair Super Spyder din 1962. Indiferent cu cine seamănă Mi-ray (ceea ce înseamnă viitor în coreeană), acesta e doar un roadster "nervos" dominat de linii "ascuţite".

Chiar dacă maşina este un tribut adus modelelor sportive Chevrolet, Mi-ray ar putea foarte bine să prefigureze un viitor model Chevrolet roadster, ţinând cont că mai mulţi producători îşi îndreaptă atenţia către acest tip de maşină.

Maşina este propulsată de un motor turbo pe benzină de 1,5 litri, montat în spate şi este ajutat de două motoare electrice de 20 CP, acestea fiind dispuse în roţile din faţă. Curentul pentru cele două motoare este asigurat de baterii litiu-ion care sunt încărcate prin recuperarea energiei la frânare. Motoarele electrice sunt utilizate strict la pleacarea de pe loc, dar şi în timpul rulării la viteze reduse prin oraşe.

Imagini

intro.jpg?width=610&height=343

miray-01.jpg?width=600&height=319

miray-02.jpg?width=600&height=319

Sursa: www.promotor.ro

Cum am spus si in topicul anterior,acestea sunt concepte nu vor fi produse in serie,s-au cel putin nu in viitorul apropiat :|

Mi se pare o masina de jucarie,decat una "adevarata" in sensul bun al cuvantului !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.