Jump to content

Meeting in Bucuresti !

LoLLi

Recommended Posts

Deci JustMed vino, ca daca e cazul sa vina cineva la scandal se va potoli rapid! Mi-am luat masuri de precautie si nu vom fi singuri acolo stai linistit.

Info on la numerele de telefon : 0764812753 / 0762124693 / 0732882557

ID-ul de messenger : stylz_remember

Nu incepeti sa veniti cu d'astea, ca nu ajungem nicaieri. Fara brigade si chestii de genul asta ca nu isi au rostul.. sa vina doar cei de la SA:MP si atat.. ca de asta e meeting-ul nostru. Nu o sa se intample absolut nimic,nu se bate nimeni,nu se cearta nimeni.. o sa radem,o sa glumim, o sa facem poze ( daca avem aparat ) si atat..

Va speriati cam mult ...

Eu m'am dus singur in Colentina si m'am intalnit cu vreo 10-12 oameni(cu unii chiar nu aveam treaba) si a fost caterinca maxima.

@Nu promit nimic, insa poate ajung si eu.

Nu va fi asa psihi, dar eu vin de la mine din zona cu cel putin 5 dupa B-Zone, iar daca iese cu scandal (ceea ce nu prea cred, am mai trecut prin asta, nu e prima data cand ies cu baietii nici eu nici ceilalti, si florin poate confirma aici) baietii sunt primii care sar sa ne desparta. Cine are chef sa vina la scandal sa stea acasa, ca nu rezolva nimic, oricum eu nu prea cred in zvonurile astea, suntem peste 30 pe lista mea, daca ne strangem macar 20 ar fi super.

voi fi prezent :) , care are chef de cearta sa stea acasa :|

SA facem si niste poze :X , hai ca o sa fie tare :)) , oricum eu m-am intalnit de multe ori cu playeri din sa-mp si a fost foarte frumos , van , zanu , dusmanul , pooh , denys , radu. , babu , tom.capone pot confirma :D

Aduc eu aparat stati linistiti :)))

JustMed te implor sa vii, o sa fie foarte frumos nu stii ce pierzi. Nu lasa toti prostii sa te intimideze.

Poti sa vii linistit, voi fi eu acolo.. iti garantez ca nu se va intampla absolut nimic. Doar ne plimbam, radem.. glumim si atat.

Cum doar ne plimbam, radem si glumim? EU VREAU SA MANANC, EU SUNT FOMIST =)))))))))))))))))))))))))

03481610990503970527.png

voi fi prezent :) , care are chef de cearta sa stea acasa :|

SA facem si niste poze :X , hai ca o sa fie tare :)) , oricum eu m-am intalnit de multe ori cu playeri din sa-mp si a fost foarte frumos , van , zanu , dusmanul , pooh , denys , radu. , babu , tom.capone pot confirma :D

Bai baiatule, pai eu sunt B0$$ =))

ON: Nu, glumea, deci ca o paranteza va pot spune ca e chiar frumos sa te imprietenesti cu cineva... Tinand cont ca eu m-am intalnic cu " smecheru' " asta de Croco =)) caterinca omu.. si e un sentiment frumos... Decat sa stai pe SAMP " OOOOOOOOOOOO STAI SA FAC RP BAA, VREA LVL, CASA, MASINA, PISCINA, SI BIZ MANCATIAS, NU PLEC EU DE LA CALCULATOR :O:O:O " cam asa ceva, putin dramatizat.. Dar oricum Pad_vlad asa face, deci..

Stati linistit, nu pot lipsi de la aceasta intalnire, insa voi veni singur, nu voi spune cine sunt sau alte chestii.. vreau sa fiu un jucator normal, nu vreau sa aud discutii :))

DACA MERGEM LA MC DONALDS NE PUPA AIA IN FUND =))) Dar mergem sa ne plimbam, asa ca mananca de acasa MITZA !

Asa am ajuns si eu acasa ! Terminati ma nu o sa fie nici un scandal stati flex :) o sa fie frumos :) incetati cu smardoielile nu o sa fie nici o brigada nimic :) o sa ne strangem sa discutam o samanta un cicio caterinca etc :)

P.S Se rezolva Del platesc eu drumul catre Giurgiu ! :)

Mda.. Deci unii nu au inteles rostul topicului. Lollipop a facut topicu' asta pentru a anunta intalnirea si pentru ca doritorii sa afle locatia si ora pentru a putea sa vina maine.. Nu l-a facut sa va ceara parerea si sa argumentati voi de ce nu este buna ideea... In fond cine vrea sa vina maine sa vina, iar cine nu vrea sa nu vina. Maine se vrea o atmosfera relaxata, o intalnire unde sa ne cunoastem mai bine si, de ce nu, sa formam noi prietenii...

Cine zice ca vorba 'Prietenii te salveaza la greu.' nu e adevarata ? Deci pentru cine inca nu a inteles... Sa nu mai intrebe ca inseamna ca e chiar prost.

bai deci va rog , akm ca vin eu va mai e frica ? vreti sa fac "bau!" la vreunu care va supara sa ma stie tot buc ?:)) stati drq cuminti ca doar nom fi 20 de prostii sa ne bata pe toti :))

Asa deL fi rau !

@ Cine mai poate aduce aparat sa faca poze e binevenit, cum am mai spus aduc si eu :)

Hai ca vin si eu

Nu va speriati dragi copii ca nu voi lua si pistolul la mine... ci iau doar mitraliera

Observ ca voi, in loc sa va purtati frumos in joc ca in realitate, sunteti niste DMisti, dati cu pumnul si scoateti armele cu fiecare ocazie. Nu aveti simtul prieteniei si respectului reciproc, cautati mereu razbunare si incercati sa fiti mai presus ca ceilalti.

Probabil veti face exact invers, va veti purta in real-life asa cum v-ati obisnuit in joc, si cum fiecare are dusmani in joc, imi imaginez ce real-life DM va iesi in parcul ala, cum va veni real-life Police si cum veti vedea prima data un real-life Jail, va anunt inca de acum ca in real-life Jail nu aveti calculatoare!!

Serios acum: nu-s din Bucuresti, nu pot veni.

Va urez sa uitati de certurile din roleplay si PURTATI-VA FRUMOS, fara DM !!

Nu mai pot de curiozitate sa vad ce va iesi

care e media de varsta ca sa nu vin asa aiurea .. ?

14-15 ani, din cate am inteles.

PS: Nu mai anuntati ca nu veniti deoarece nu sunteti din Bucuresti, nu ne intereseaza.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.