ShinyShadow Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Regizor:Mikael Håfström Scenaristi:Matt Baglio , Michael Petroni Genul:Thriller / Groaza / Drama Durata:114 minute Un film inspirat din fapte reale şi după cartea cu titlul "The Rite - The Making of a Modern Exorcist", "The Rite" regizat de Mikael Hafstrom şi Michael Petroni este un thriller/dramă - supranatural ce dezvăluie venirea diavolului în cel mai sfânt loc de pe pământ. O scurta descriere : Un student sceptic şi deziluzionat al seminarului, Michael Kovak ajunge la Roma, unde urmează şcoala de exorcism a Vaticanului la cererea episcopului său. Aici el întâlneşte un preot neortodox părintele Lucas profesorul de exorcism care îi arată partea întunecată a tradiţiilor şi ritualurile de exorcizare folosite de preoţii Vaticanului în lupta împotriva demonilor. Împreună cu Ciaran Hinds (The Eclipse) şi Toby Jones (Capote) duc o luptă intensă cu forţe demonice ce duc într-un final la recâştigarea credinţei lui Michael Imagini Trailer Sper sa va placa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HiddenX Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Mi se pare interesant filmul , am sa il iau si eu , si imi place cum ai asezat in pagina Link to comment Share on other sites More sharing options...
uS DeviL Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Un film extraordinar, mai ales finalul este splendid, un film despre religie si cum ar trebui vazuta, MERITA VAZUT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
John F4L Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Super filmul, pot spune ca sunt complet fascinat despre el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mysterioo Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Chiar noaptea trecuta am privit acest film si pot spune ca merita vazut deoarece dupa parerea mea e cel mai bun film pe tema exorcismului + ca e filmat pe fapte reale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arries Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 Da,Sunt Un Fan al filmelor de groaza si acesta e un film extraordinar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts