Jump to content

Easter Edition - Gaming Trivia '11

SubsemnatuGTR
 Share

Recommended Posts

09472035595489383568.png

Salutare tuturor. Acum cateva zile mi-a dat prin cap sa fac un event gen Gaming Trivia, deoarece cred ca sunt destul de multi gameri pe comunitate,si speram sa-i descoperim. Ce reprezinta Gaming Trivia? Vor fii cativa organizatori care vor pune un set de intrebari legate de jocurile video,doar de jocurile video, fara software,hardware sau altceva. Ne bazam doar pe jocurile video,seriile RockStar Games (GTA 1,2,3 Vice City San Andreas GTA IV Liberty Stories etc ), FIFA,WOW si alte jocuri jucate de voi.

FAQ ( Intrebari & Raspunsuri )

I
: Cine vor fii organizatorii?

R
: Eu (Fiasco), Dr.House si Blanco.

I
: Cate intrebari vor fii?

R
: Vor fii defapt mai multe seturi,respectiv 3 a cate 15 intrebari , in total 45 de intrebari.

I
: Cum se va desfasura event-ul ( un mic regulament ) ?

R
: Dupa inscriere,membrii care s-au inscris,vor fii repartizati la o ora diferita, voi crea 3 grupuri in care voi pune un organizator care sa puna intrebarile, grupurile le voi face eu sa nu se auda discutii. Evenimentul se va tine intr-o casa destul de spatioasa, in care organizatorul va pune setul de 15 intrebari. Primii 2 care raspund la cele mai multe intrebari,trec mai departe in mansa urmatoare,cu care se vor intalnii cu ceilalti 4 din grupa 2 si 3. Adica grupa 1 are 2 castigatori,cei care au raspuns la cele mai multe intrebari, si grupa 2 si 3 lafel. Apoi cei 6 care trec mai departe,vor raspunde la o intrebare, iar castigatorul va primii suma pusa la bataie de noi. Bineinteles,cei care vor fii on ESC in mansa finala ( sa caute pe google sau mai stiu eu unde ),vom filma tragand in voi, ca sa nu existe certuri,si ve-ti fii descalificati.

I
: Cati concurenti vor fii ?

R
: Sunt 3 grupe a cate 20 de concurenti , deci minimul de concureti inscrisi trebuie sa fie 30. Daca nu se vor inscrie 30 de concurenti pana la deadline ( 20-04-2011 ), eventul nu se va tine.

I
: Care este premiul pus in bataie ?

R
: Premiul este in valoare de
1.500.000$
( 1m500k ) + sponsorizarile pe care speram sa le avem.

I
: Cand se va tine event-ul ?

R
: Event-ul se va tine la o data stabilita de noi dupa terminarea inscrierilor a celor 60 de jucatori. Stati linistiti, event-ul nu se va tine de Pasti si nici in apropierea lui,deoarece o mare parte din voi sunt plecati.

I
: Cand ne vei anunta unde se tine event-ul ?

R
: Cu 1 zi inainte de crearea grupelor, voi prezenta locul de pe map, minimap, si casa propiu-zisa.

I
: Intrebarile vor fii din jocuri noi aparute sau jocuri vechi ?

R
: Intrebarile pe care le vom pune vor fii din toate jocurile existente si proiectate de-a lungul anilor. Jocul poate fii si din 1995. Deci nu vom pune intrebari doar din jocurile aparute recent.

I
: Va exista o taxa de inscriere?

R
: Da,deoarece ne vor trebuii pentru a inchiria o casa spatioasa, in care sa aibe loc 20 de concurenti + munca organizatorilor + marirea premiului propiu-zis. Taxa de inscriere va fii mica in ciuda efortului depus de noi ( gasirea unui loc pentru event, intrebarile, regulamentul, totul ca sa decurga normal si frumos ).

I
: Cat va fii taxa?

R
: Taxa va fii de 15k (
15.000$
). Nu este deloc mult si cred ca este un pret convenabil.

I
: Cui ii vom da banii?

R
: Mie,dupa ce se inscriu toti.

I
: Daca mai am alte intrebari?

R
: Imi puteti da mie mesaj privat (
)

Model de inscriere:

Nickname in-game: 
Level:
Cunostinte gaming: Slabe/Medii/Vaste
Care crezi ca va este ziua potrivita pentru a desfasura event-ul:
Esti de acord sa platesti taxa de inscriere:
Declar ca am citit tot ce este scris mai sus si ca voi respecta tot ce este precizat: DA/NU.

Model de sponsorizare:

Nickname in-game: 
Level:
Particip:
Sponsorizez cu:

Daca intervin schimbare de nickname, imi dati P.M.

Dupa terminarea inscrierilor voi crea grupele,aleatoriu,membrii nu vor fii repartizati in grupe dupa ordinarea inscrierilor.

Se poate inscrie oricine. Spor la inscrieri,sa speram ca eventul v-a avea succes.

Voi intervenii cu edit daca voi avea ceva de precizat pe parcurs.

Edited by Easy 8

Nickname in-game: Vlad_Dan

Level: 14

Cunostinte gaming: Slabe/Medii/Vaste: Medii

Care crezi ca va este ziua potrivita pentru a desfasura event-ul:2 Mai

Esti de acord sa platesti taxa de inscriere: Da

Declar ca am citit tot ce este scris mai sus si ca voi respecta tot ce este precizat: DA/NU. Da

Nickname in-game: razvanys

Level: 12(51/52)

Cunostinte gaming: Slabe

Care crezi ca va este ziua potrivita pentru a desfasura event-ul: Sambata

Declar ca am citit tot ce este scris mai sus si ca voi respecta tot ce este precizat: Da

Nickname in-game: Stephan.Corleone

Level: 36

Cunostinte gaming: I don't fuckin' know...

Care crezi ca va este ziua potrivita pentru a desfasura event-ul: Maine, poimaine

Esti de acord sa platesti taxa de inscriere: Yep.

Declar ca am citit tot ce este scris mai sus si ca voi respecta tot ce este precizat: Da.

Nickname in-game: IoanaF

Level:15

Cunostinte gaming: Slabe/Medii/Vaste:Medii

Care crezi ca va este ziua potrivita pentru a desfasura event-ul:Luni(18/04/2011)

Esti de acord sa platesti taxa de inscriere:Da

Declar ca am citit tot ce este scris mai sus si ca voi respecta tot ce este precizat: DA/NU.DA

Nickname in-game: Ceaoz

Level: 27

Cunostinte gaming: Medii.

Care crezi ca va este ziua potrivita pentru a desfasura event-ul: Duminica (24.aprilie.2011)

Esti de acord sa platesti taxa de inscriere: Da.

Declar ca am citit tot ce este scris mai sus si ca voi respecta tot ce este precizat: Da.

Eu zic ca te astepti la un numar prea mare de concurenti, dar ramane la alegerea ta.

Nickname in-game: Kamicazes

Level: 21

Cunostinte gaming: Medii

Care crezi ca va este ziua potrivita pentru a desfasura event-ul: Luni, Marti, mi-e indiferent ..

Declar ca am citit tot ce este scris mai sus si ca voi respecta tot ce este precizat: Da

Nickname in-game: Tibyy

Level: 18

Care crezi ca va este ziua potrivita pentru a desfasura event-ul: Luni

Nickname in-game: Noss

Level: 20

Cunostinte gaming: Medii.

Care crezi ca va este ziua potrivita pentru a desfasura event-ul: Duminica

Vlad_Dan - Acceptat

razvanys - Acceptat

Stephan.Corleone - Acceptat

IoanaF - Acceptat Ceaoz - Acceptat

Tibyy - Acceptat

Noss - Acceptat

Va asteptam in continuare nu uitati premiul; de 1.5 milioane+taxele de la voi

Edited by A41 Blanco

Nickname in-game: XtremeZ

Level: 10

Cunostinte gaming: Medii/Vaste

Care crezi ca va este ziua potrivita pentru a desfasura event-ul: Sambata, dupa ora 15:00

Nickname in-game: November

Level: 22

Care crezi ca va este ziua potrivita pentru a desfasura event-ul: Joi

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.