vLadz0r Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Deci , lucrez la semnatura si o termin , si vreau sa adaug un text dar nu merge , imi da aceasta eroare Lucrarea este facut-a de mine doar ca nu am salvat PSD-u , deci cine ma ajuta pls ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
A l i n Posted May 23, 2011 Share Posted May 23, 2011 (edited) Incearca sa dai dublu-click pe "background" din layere pentru a'l debloca. Si...scuze ca imi exprim parerea, dar nu cred ca lucrarea e facuta de tine. Edited May 23, 2011 by A L I N Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blanco Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 (edited) Si...scuze ca imi exprim parerea, dar nu cred ca lucrarea e facuta de tine. Se vede ca nu este ca nu facea asa. Nu este creatia ta, daca era nu facea asa. Este blcoata deblocheazao apasand click dreapta pe layer si sselecteaza Layer From Background Edited May 24, 2011 by Blanco Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepf Richter Posted May 25, 2011 Share Posted May 25, 2011 Ai primit raspunsul. Mai poti face un layer nou in care sa introduci textul. In caz ca nu functioneaza, reintaleaza Photoshop-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts