roby1111 Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 Cum a mai facut si bobo cu restul adminilor sa vedem daca ne mai facem 500/500.Pe 20.4.2011 ora 20:00(la payday),sa ne strangem toti pe plaja Los Santos(plaja santa maria), si sa facem un foc de tabara(asta mai vedem noi cum) si distractie.Dar aici intervine si bunul simt de a nu face marea dragoste a unora adica DM-ul.Eu am facut acest topic pentru a ne distra nu bate si altele.Deci cum a spus si bobo acum ceva timp postati doar daca aveti nelamuriri,nu ziceti de ex:Petre va fi sau Voi fi acolo.O urare,o sugestie acestea le puteti posta. Si aici ma adresez numai staff-ului serverului:daca vreti sa ma ajutati cu organizarea ar fi mult mai bine si ar decurge totul mai frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackinEXE Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 Crede-ma ca nu e tot una cand il faci tu sau Bobo. Cine crezi ca va merge.. Eu na, as merge sa ma distrez.. Dar vin multi .... si fac dm.. pt ca tu nu le poti face nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ken Williams Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 Faza e ca unii nu o sa vina din diferite motive. Cand dai pe /ad, de exemplu, nu e mare chestie. De multe ori se face SPAM cu Advertisments, si nimeni nu se mai uita. Daca nu esti admin/lider... lumea o sa te trateze altfel, adica in bataie de joc. Fiind un singur civil, toti o sa te ia la misto, nu prea au respect pentru tine. Ei stiu ca nu le poti face nimic. Daca face Bobo un event, si vine unu si face DM, ii da ban cu motiv: "." Bafta la asta, dar eu nu cred ca vei reusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
roby1111 Posted April 20, 2011 Author Share Posted April 20, 2011 kevin asta e parerea ta dar uite sapty e optimist,dar poate va merge macar 100 daca ne facem pe plaja e bine.Si cum ai spus tu sunt un simplu civil,dar nu este obligatoriu sa fi admin/lider sa poti face o organizare si altele.Nu imi este foarte greu sa fac lucrul asta.Oricum aceea este parerea ta,ai dreptul sa ti-o spui nu iti pot face nimic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xenon54 Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 Ai level 13 si vrei sa conduci 100 oameni? N-o sa vina nimeni, poate doar cei pana in level 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S c a r f a c e Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 Nu stiu sigur daca o sa se adune multi,dar eu o sa vin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSteptu Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 Sti cum...Chestia asta trebuie organizata de un admin. In concluzie: Lasa-l tu pe Bobo sa vada cand sunt 450-460 ca sa poata "chema" lumea. Pana la urma,suntem doar playeri. Era de apreciat daca ii propuneai asta lui Bobo,nu sa organizezi tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
roby1111 Posted April 22, 2011 Author Share Posted April 22, 2011 ati avut dreptate,daca nu esti admin nu te respecta de loc macar daca se adunau toti la un loc tot era ceva frumos,dar nimic.Bobo incearca tu sau alt admin ca altfel nu merge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evghin Apollo Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 (edited) Ai level 13 si vrei sa conduci 100 oameni? N-o sa vina nimeni, poate doar cei pana in level 10. Si ce conteaza lvl? Poti sa ai si level 1, e bine daca sti sa joci RP / Hard-RP si esti om la locul lui. Altii au level 20+ si sunt prosti bata de dau p'afara. Am citit ceva gresit, numai conteaza inafara de prima prop. Edited April 22, 2011 by Evghin BSG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts