Jump to content

Problema Windows

Share

Recommended Posts

Nume: Adrian

Varsta: 17

Ce problma ai?: Mi se misca foarte greu, majoritatea jocurilor mari gen Fifa 2011 mi se misca framat rau ...

O scurta descriere a situatiei: Intru pur si simplu in joc sa dau un meci si mi se misca de parca as avea 15 rami...

Screenshot: -

Ce versiune de windows ai: XP SP 3

Ce procesor/ rami / placa video ai?

In ce jocuri ai probleme?

Esti sigur ca nu ai virusi?

Ai antivirus? FireWall ?

Pentru siguranta ta iti recomand o scanare cu MalwareBytes AntiMalware.

Daca nu te descurci, te astept cu post back.

P.S : Astept log de la malwarebytes, pentru a vedea si eu daca e in regula, dupa mai vedem noi!

Edited by Funiest

Ce procesor/ rami / placa video ai?

In ce jocuri ai probleme?

Esti sigur ca nu ai virusi?

Ai antivirus? FireWall ?

Pentru siguranta ta iti recomand o scanare cu MalwareBytes AntiMalware.

Daca nu te descurci, te astept cu post back.

P.S : Astept log de la malwarebytes, pentru a vedea si eu daca e in regula, dupa mai vedem noi!

Procesor 2.40 Dual Core Intel, 1 GB ram, placa video NVIDIA GE Force 8400 de 512.

Am probleme la jocurile noi aparute gen fifa, celelalte imi merg bine ... Aproximativ. Nu sunt sigur daca am virusi sau nu iar Antivirus si Firewall NU !

Ok, nu zic ca e o greseala mare ca nu ai Anti-Virus, doar ca poti avea diverse probleme cu virusi.

Daca vrei sa vezi daca iti merge un joc intra pe www.canirunit.com ( NU de pe mozzila ) si vezi daca iti merge acel joc.

Cand te joci Fifa 2011 sa zicem ( din ce am vazut e la limita pentru PC'ul tau ) poti incerca sa inchizi toate procesele ( Browser - consuma foarte mult , messenger s.a.m.d ) de ce nu ai nevoie si poate se va misca mai bine ( pentru ca Fifa 2011 are nevoie de minim 1 gb, sa se miste cel mai slabut. )

Iti mai recomand din settings, sa dai toateeeeee setarile la Low ( de obicei jocurile vin la High ).

Daca nu functioneaza, iti recomand si o scanare cu utilitaru care ti l'am recomandat un post mai sus.

P.S : Daca ai windows crackuit, si folosesti Anti- WPA, sa dai sa nu stearga acele fisiere ( o sa vezi cum sunt numite ) ca altfel o sa te chinui sa il aranjezi doar din Safe mode... :)

Fa urmatorul lucru , START > Click dreapta My Computer > Proprieties > Advance > Performance Settings > Click Adjust For best Performance > apply si ok ! , apoi da-i un restart si incearca sa intri in joc , Succes !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.